Ja, ja, ja. Mel jsem vzdy hodne paru bot, protoze me babicka ucila, ze musi byt vzdy nove, ciste, protoze podle toho holky poznaji jaky jsem. tak jsem chtel byt, ne? Mel jsem vzdycky kupu hader, ktere se nestacily ani vynosit, pak uz nebyly moderni, tak jsem je zamenoval za jine, nevedel jsem ze nicim svoji zem. Kazdy den jsem kupoval noviny, jak kdyby tam bylo kdovico, a nevedel jsem ze nicim svoji Zem. casto jsem lital ven k mori, jak kdyby u nas nebylo lip, nevedel jsem, ze letadlo nici moji zem. mel jsem rad dovozove veci a nevedel jsem, ze ten dovoz nici moji zem, myslel jsem si, ze jsem zaplatil do vysokou dan, ale nevedel jsem, ze teprve zaplatim, tehdy az na to doplatim. Kupoval jsem nejake nesmyslne koberce, aby bylo utulno, pridal jsem praci sve zene,ktere je musela casto vysavat, musel sekoupit vysavac, pouzivat dalsi energie, abych ja mohl mit doma cisto, tak jsem zaspinil svoji zem. Hazel jsem smeti halabala, nevedel, ze nicim svoji Zem. Mel jsem hromadu rucniku, zaclon, povledeni, protoze jsem na to mel, nevedel jsem ze nicim
svoji Zem.na to jsem tak tezce pracoval, abych znicil sam sebe a svoji Zem? Zrusil jsem zaclony, koberce, vanocni sklo,
mam dvoje boty, jednu bundu, knihy se snazim cist jen na internete, tridim odpad na sklo, plast, papir, peru praskami pro studenou vodu, protoze peru ve studene {kdyz mohly kdysi nase babicky, proc my ne?Noviny nekupuju, mely by je prestat tisknout, naco? je internet, stejne jsou tam same lzi. ma jenom to, co uzivam, co neuzivam, nebo mam na vic rozdavam kdo to potrebuje. Auto jsem dal kolegovi, ale nevim jestli to byla pomoc. v mrazaku jsem mel vzdy plno jidla, jakkdyby mel byt konec sveta, nevedel jsem, ze ten mrazak nici moji zem. Mel jsem rad moderni techniku, nevedel jsem, ze nici moji zem. Snazim se nevyhazovat, protoze babicka rikala, co vyhodis, to ti bude chybet, proto to nedelam, nechci mit doma nic navic.Dal jsem svuj dum do uzivani pani, ktera byla bezdomna, stara se mi o dum a sama ma kde bydlet a
chodi za mnou do ustavu. I ona zustala sama, tak jako ja? Kdo mel zajem na tom, abychom znicili svoji Zem? Nevim kdo, ale muzu za to ja.
Tady se už vytratila soudnost...jak se můžu zbavit vlastní energie ve formě například auta? Vždyť jsem do získání toho auta vložil spoustu vlastní energie ve formě času a vůle a nervů a úsilí někde v zaměstnání během úsilí o vydělání peněz, což vše promrhám darováním toho auta člověku, který si věci nezískané vlastním úsilím nemůže vážit... toto je největší plýtvání...chybí zde tzv. intuice, selský rozum či moudrost předků...ti by určitě nic nevyhodili oknem..kdyžtak by vůz prodali a peníze by investovali třeba do půdy...nejde o ničení, ale my se máme na Zemi naučit hospodařit..! Se vším..
SOUDNOST S CIM, KAMO? JAK SOUDNOST. MEL JSEM TADY ASI 10 CADILLACU. NO A CO.? TAKY JSEM JE MUSEL ZXAPLATIT. No a co? AUTO JE DOBRA VEC, ALE PROTO TOHO, KDO HO POTREBUJE. PROTOZE JA V SOUCASNOSTI SEDIM A PRACUJI S CELYM NEBEM, S CELYM STABEM LIDI, KTERI MI POMAHAJI, ALE NEMUSIM, NIKDE TRAJDAT, VIS? TAK TO AUTO NEPOTREBUJI. KDYBYCH SI HO NECHAL, DAL BYCH SE KARMICKY ZATIZIL. ZATIZIL BYCH SE TIM ZE JSEM ZNEUZIL ENERGII. A NERGIE SE UZIVA TAM, KDE JE JI TREBA. TAK JSEM TO AUTO DAL JEDNE SVOBODNE MATCE, NA KTEROU SE VYKASLAL TATA DETI A ONA SI TAK ALESPON, PO NOCICH MUZE NEKDE UKLIZENIM VYDELAT PAR DOLARU. NEZNEUZIL JSEM TU ENERGII AUTA.
nejlepsi by bylo nedelat nic, alespon na par let, nebo aspon v nedeli. Kdysi bylo dobrym zvykem, ze se v nedeli odpocivalo, neuklizelo, nenakupovalo. Kdyby se jen ty nedele vratili, urcite by to bylo videt, kolik supermarketu sviti, aut jezdi prave v nedeli, tak ty nedele bych zakazal. at kazdy je tam kde ma byt. clovek k zivotu moc nepotrebuje. ty potreby nas naucili ti, co chteji mit moc, a tu mas jen kdyz mas moc. tak proto, aby nekdo mel moc, tak my vsichni mame ted nemoc. nase zeme place.jestli bude nemocna ona, nemuze nam dat zdravi, ani kdyby chtela, to zdravi ji musime moci dat my, jak muzem a cele Nebe nam uz pomuze.
není zničena, ale je ničena. kdybysme se nepřesunovali do vyšší dimenze, tak bych nabádal ke změně a k převzetí odpovědnosti a dalším věcem. Hlavní příčinou toho všeho špatného je vedení,které dělá všechno přesně naopak, než by to mělo být. Z vlastní vůle by se dokázalo změnit k lepšímu jen pár lidí z našich 10 milionů,protože je to hrozně těžké, když je všechno proti vám. kolik lidí by se dobrovolně zbavilo auta a přestalo nakupovat spotřební zboží? odběr elektřiny také znamená podílení se na znečišťování prostředí.ale kdo by se odpojil od dodávek elektřiny?
nejdřív je potřeba změnit pravidla-zákony, a lidi, kteří ty špatné zavedli a nemění je k lepšímu.jeden člověk nic nezmůže,to je vidět.
a tohle video se týkalo jen spotřeby zboží. pak jstu další, možná závažnější věci.
lidi se mohou zmenit jen tim, ze se soustredi na sve potreby, ktere jsou skoro minimalni. odstraneni vseho, co se nepotrebuje.si predstav poutniku, kdyby se rozdaly vsechny veci, kterou uz ted jsou vyrobene, nemyslim pouzivane veci, nove. rozdali tem, kdo je potrebuji. I potom by jeste hodne veci zbylo. hned bychom se dovedeli, ze se nemusi nic vyrabet, ze tu vsechno mame, ze nemusime tak tezko pracovat, jen na bezne udrzeni zivota par hodin denne, ti co maji penize,ktere lezi a nevuzivaji se by je dali vsem k pouziti na to co je treba, vsichni by meli vsechno, nebylo by bohatych ani chudych, ale hlavne bychom meli vsichni na to, abych mohli rozvijet sami seme. pribylo dokonalosti do naseho zivota a o to jde. buch nas stvoril k obrazu svemu proto, aby se nami projevil,ale my jsme mu to nedovlili, protoze jsme vice mysleli nez citeli, tak proto on se ted projevi, abychom to uciteli a az to ucitime vsichni, bude jeho energie proudit celym lidstvem, slovo se stane telem a bude raj na zemi, protoze nebude uz vypocitavy rozum, ale srdce, ktere nic nepotrebuje, a prave proto, ze nic nepotrebuje, bude mit vsechno a v nasich domech protoze tam bude Buh, bude taky vsechno. bude tam ticho, teplo, cisto, radost. bude tam to, co nekoupis za zadne penize, bude tam Laska, kterou musis dostat z nebe. Takze zmena prijde z Nebe a ne od lidi, ale muze prijit tehdy, az se lidi zmeni a az se to dovi.
Cítíte, že byste rádi vyjádřili vděk za vytvoření a existenci těchto stránek?
Číslo účtu Ivanky adminky najdete v jejím pokojíku,
a kontakty na další autory v příslušných pokojících jejich. DĚKUJEME!
Milá jmenovkyně, táž situacese mi stala asi před dvěma roky, dodnes nevím, co to znamenalo. \ležela jsem v posteli a najednou jako by mne někdo zparalyzoval, nemohla jsem křičet, pohnout ničím ani vlastně nic. \jen mé vědomí bylo v pohotovosti a já…
Krásný obrázek,můj andfěl strážce je Nathaniel a dozvěděla jsem se o něm tak,že se mi představil,pak jsem hledala na andělských stránkách a zjistila jse,že je to strážce ohně
Nic nie je nahoda a my to vsetko mozeme len interpretovat viac ci menej uspesne. S demografickym rozdelenim vzostup Zeme podla mna nema nic spolocne - ak sa clovek narodi v chudobe, tak si to proste potrebuje este doplnit do svojej mozaiky zazitkov,…
Strašice - záhadný dům
Z informací, které jsem získal na Internetu, jsem odvodil, že anomálie v domku pana Mráčka, zejména jako je samovolné zahoření různých předmětů, mohou být vysvětleny seskupením nábojů statické elektřiny.
Jedním z nábojů jsou…
Moc díky, bála jsem se, že je to něco špatného..:-)..možná, kdybych se tomu tak nebránila a nebála se, dověděla bych se více...jinak občas mi taky přichází na návštěvu někdo velmi milý, hladí mě po vlasech, já mám chuť schovat ho k sobě do pelíšku,…
Byl podivínský, protože narozdíl od jiných slavných nepil alcohol, neujížděl si na drogách a spol... někde se to hold muselo podepsat. Tak i tak to, co udělal pro svět se nedá zapomenout...
Já jsem Májkla miloval od dob, co jsem byl ještě malý spratek - přesně se pamatuji, jak jsme byli u stryka a tetky, kdy s našima popíjeli a já seděl u strykovi nejlepší Hi-Fi věže, na uších sluchátka a poslouchal jsem Krále a ani nevím jak, ale nauč…
"...Samozřejmě bych mohl naráz všechny lidi očistit od bytostí i celou tuto planetu, také bych mohl na jednou uzdravit všechny lidi na celé planetě Zemi. ..." :)))))) to je fakt dobrej vtip :)
ta změna vědomí nebude otázka jediného večera, bude to trvat asi tak do roku 2070, ale rozhodně se to týká i Číny a Afriky. Ona ta chudoba je totiž relativní a může zmizet velice rychle jen tím, že změníme pohled na svět. Dnes jsou za bohaté považov…
Potřebujete léčení, jste zraněni? Nebo někdo blízký? Pomohou vám zde nejen léčitelé, ale podpoří všichni, kdo chtějí druhým pomoci modlitbou a posíláním láskyplných a přejících myšlenek.