Nova Zeme

Dokážete si přiznat, co skutečně cítíte, nebo se raději obelháváte, že jste pozitivně naladěni, abyste to k sobě nepřivolali (přestože už to vlastně prožíváte :-)?

Přiznání si toho, co se doopravdy děje a co skutečně cítíte, se může jevit v rozporu se snahami být pozitivní za každou cenu, protože jinak bychom přece nebyli dost duchovní!!!

Jenomže pouze tehdy, když přiznáte skutečný stav věcí, ho můžete začít měnit. Pokud je všechno tak báječné, jak se pokoušíte předstírat ve snaze přesvědčit sama sebe, aby se to stalo vaší realitou, zůstane to takovým způsobem "báječné" i nadále - a vy se přemlouváte, abyste byli spokojení, přestože hluboko v nitru nejste.

Dále a blíže viz:
http://www.ivanamukova.estranky.cz

Zaslat link

Odpovědět

Replies to This Discussion

Hehe, my vynimocne duchovni sa vieme tlemit aj na exekutora, a hovorit si ze ake je skvele ze nas prisiel navstivit a oznacuje nam vsetko v byte... :-)

Presne tak ako hovoris - v urcitej faze je to potrebne - ale az ked vyriesime to, co umoznuje to, ze sa nasa situacia zhorsuje - potom to podla mna funguje ako urychlovac...

Odpovědět

:))))))))))

Miluju tě :)

Odpovědět

hanka,takze se culis i na exekutora.....vzdy pozitivni....

Odpovědět

Moje pocity jsou uloženy ve vrstvách,a třebaže na povrchu může být negativno,hluboko v nitru je stále pozitivno,jen se tam zaměřit.

Odpovědět

Pěkně řečeno,Petře

Odpovědět

Jelikož se pozoruji,tak během dne (zaleží na okolnostech) projdu několika pocitama,náladama a stavy mysli. I když někdy reaguji (na přicházející okolnosti) tak jak ve své přirozenosti nechci. Stále mě to "špatné reagování" učí příjímat věci tak jak přicházejí bez větších negativních emocí. Je dobré ptát se proč se věci dějí tak jak se dějí. Páč tak lépe pochopíme proč jsou neurvalci neurvalcama,závistivci závistivcama.... Ne náhodou jsme se narodili právě sem mezi tu rozmanitou mozaiku duší. Která nám právě ukazuje kdo jsme a kam jdeme.

Odpovědět

"pozitivní myšlení" je na draka, tuhle metodu nepoužívám

Já používám tzv.emoční navigátor, ptám se sám sebe jak se cítím a pak kam se chci v emocích posunout a nakonec, co pro to můžu udělat...

Odpovědět

Díky :-)) objimám

Odpovědět

kami, neber draci jmeno nadarmo.ale kamo, jaksi mi to pripomina planovani.a co takhle intuice a p.

Odpovědět

a funguje ti to na kolko percent?...vazne by ma to zaujimalo...s laskou A.

Odpovědět

Právě jak říká Petr: stačí se prokousat emocemi strachu a vždycky se objeví radost. Souhlasím zároveň s Ivankou, prožívám, co přichází, ať je to cokoliv. Což u nás doma znamená pěkný čóromóro. Nějak jsme se naučili snášet svoje emoce, tak se jim poddávám naplno, pořádně si zaječím, s něčím třísknu a za chvilku se mi chce smát. Takhle používám emočního navigátora. Nemusím se rozhodovat, k jakému pocitu se chci dostat, protože se vždycky nakonec dostanu k míru, radosti a lásce. Mám v sobě strach v takové síle, že bych si pozitivním myšlením asi ublížil :-)
Jsem raději celý než dobrý. Učím se přijímat i ty nejtemnější stránky, rád o nichpíšu a rád se nechávám překvapit, co objevím, když se stávám celistvějším.

Odpovědět

Jsem raději Celý než dobrý,to je krásně řečeno,díky
já bych k tomu dodal,že ta správná dobrota je právě být Celý,když přijmeš vše,i to nedobré,je to dobré
:o)

Odpovědět

RSS

Cítíte, že byste rádi vyjádřili vděk za vytvoření a existenci těchto stránek?
Číslo účtu Ivanky adminky najdete v jejím pokojíku,
a kontakty na další autory v příslušných pokojících jejich.
DĚKUJEME!

Nejnovější aktivity

Srdce plná věčného světla pro vás všechny Andílci : ) Miluji tě omlouvám se odpusť mi prosím děkuji Miluji tě omlouvám se odpusť mi prosím děkuji Miluji tě omlouvám se odpusť mi prosím děkuji
3 minutes ago
15 minutes ago
16 minutes ago
17 minutes ago
18 minutes ago
Karle, Karle.... "...Samozřejmě bych mohl naráz všechny lidi očistit od bytostí i celou tuto planetu, také bych mohl na jednou uzdravit všechny lidi na celé planetě Zemi. ..."
31 minutes ago
40 minutes ago
Riush Všetkým prajem tajomné a magické Vianoce,:))
57 minutes ago
ღ Dimas ღ Třpytivý pozdrav sněžných vloček, pěkné dárky pod stromeček. Klid a radost na Vánoce, mnoho štěstí v novém roce.
1 hour ago
1 hour ago
My děkujeme ,za tvé krásné obrázky.
1 hour ago
Krásné.
1 hour ago
To bývala má ikona, dřív... :)
1 hour ago
1 hour ago
Milá jmenovkyně, táž situacese mi stala asi před dvěma roky, dodnes nevím, co to znamenalo. \ležela jsem v posteli a najednou jako by mne někdo zparalyzoval, nemohla jsem křičet, pohnout ničím ani vlastně nic. \jen mé vědomí bylo v pohotovosti a já…
1 hour ago
Krásný obrázek,můj andfěl strážce je Nathaniel a dozvěděla jsem se o něm tak,že se mi představil,pak jsem hledala na andělských stránkách a zjistila jse,že je to strážce ohně
2 hours ago
Adrianna left a comment for Indi
2 hours ago
Nic nie je nahoda a my to vsetko mozeme len interpretovat viac ci menej uspesne. S demografickym rozdelenim vzostup Zeme podla mna nema nic spolocne - ak sa clovek narodi v chudobe, tak si to proste potrebuje este doplnit do svojej mozaiky zazitkov,…
2 hours ago
Strašice - záhadný dům Z informací, které jsem získal na Internetu, jsem odvodil, že anomálie v domku pana Mráčka, zejména jako je samovolné zahoření různých předmětů, mohou být vysvětleny seskupením nábojů statické elektřiny. Jedním z nábojů jsou…
2 hours ago
Adrianna and Indi are now friends
2 hours ago

© 2009   Created by Ivanka adminka on Ning.   Create a Ning Network!

Badges  |  Report an Issue  |  Soukromí  |  Terms of Service