Dokážete si přiznat, co skutečně cítíte, nebo se raději obelháváte, že jste pozitivně naladěni, abyste to k sobě nepřivolali (přestože už to vlastně prožíváte :-)?
Přiznání si toho, co se doopravdy děje a co skutečně cítíte, se může jevit v rozporu se snahami být pozitivní za každou cenu, protože jinak bychom přece nebyli dost duchovní!!!
Jenomže pouze tehdy, když přiznáte skutečný stav věcí, ho můžete začít měnit. Pokud je všechno tak báječné, jak se pokoušíte předstírat ve snaze přesvědčit sama sebe, aby se to stalo vaší realitou, zůstane to takovým způsobem "báječné" i nadále - a vy se přemlouváte, abyste byli spokojení, přestože hluboko v nitru nejste.
Permalink Reply by Tree on September 7, 2009 at 10:52am
Od té doby, co jsem se negativitou nechala vyprovokovat k zuřivé reakci (kopnutí do kuchyňské linky), kdy jsem si málem vykloubila palec a vyryla do ní bačkorou neodstranitelnou rýhu, jsem v pohodě. Stačí, aby mě něco vytočilo, představím si to kopnutí a začnu se smát. Ten smích bezpečně přeladí k druhému pólu. Nic si nemusím namlouvat.
Jestliže je člověk ještě na konci 5 otáčky duchovní cesty (viz www.jas-nebe.cz - obr. 693), je ovládán ještě na 68 %, tak ještě může pořád dělat chyby v komunikaci se Stvořitelem a Anděly Světla. Takže hlavní je, se zaměřit na svůj duchovní vývoj. Jestliže se stále někdo bude věnovat esoterickým programům, které jsou ušité výhradně na ty, kteří by mohli postupovat dále ke Stvořiteli, tak se dále nemohou dostat. Tyto esoterické ovládací programy ( tady v diskuzi, na nové zemi jsou jich mraky, které hodně lidí baští i s navijákem) jsou tak rafinovaně vytvořené, že tam je např. i 50 nebo 60 % pravda, kdyby tam byla pravda např. na 40 a méně % tak by to někteří lidé už nezbaštili a přišli by na to kde je pravda a rychle by se začali vysvobozovat z tohoto loutkového světa, o tom pseudotvůrci vědí, nejsou hloupí, mají IQ 200. Doporučuji, jako já před lety, když jsem ještě nekomunikoval, tak se věnovat uvedenému webu – www.jas-nebe.cz (číst a jednat dle sdělení), kde je 90% a více pravdy. Josef
a kolik pravdy je v tomhle sdělení? na tom doporučovaném webu je mnoho nečistých sdělení vyvolávajících strach a manipulujících s lidskou myslí, kde jsou početě pravosti porušeny
Odpověď:
Už jsem to na nové zemi psal. Ty co si sami zvolili vidět vše bílé jako černě a obráceně, tak je to jejich volba. Samozřejmě s důsledky a dopady co to má, odplata nebo odměna, dle vesmírných zákonů. Když ostatním lidem se neřekne pravda, tak si myslí, že je vše v pořádku a vlastně nic nedělají, je to rafinovaný program, který tady předvádí IIumauir Kamil. Bohužel všude i tady na nové zemi většina lidí tyto programy baští i s navijákem. Tím si na sebe připravují tyto následky: srdce se jim nebude otvírat, zatěžují si duchovní kanály, zatěžují si geny a připravují se do negativních světů, kde někde otročí v děrách zničených planet, pouze za jídlo šaty a vzduch. Toto je fakt. Pa pa
suhlasim s tebou myslim, ze vacsina z nas, ked nahodou aj nie vsetci sa ucime vyvyjame a hladame.... co studujeme si neprivlastnujeme iba si to svojou schopnostou chapat zatriedujeme tak, ako to velkosti nasho JA najlepsie vyhovuje. Mame urcity predurceny postup a iba na nas zalezi, ako sa na ten stupienok dostaneme. To ze sa k niecomu pridruzujeme viac a k niecomu menej neznamena, ze nami niekto manipuluje a my sa manipulovat nechame. Kazdy je jedinecny a uzasny tak, ako je a je uplne jedno ako to naozaj je. Zalezi iba na jednom na nekonecnej laske. Vsetkych vas lubim :-)
Dřív jsem se hodně všeho bála, ovládal mě strach. deprese,pořád jsem se cítila rozpolcená.
Pochopila jsem, že nejhorší je obelhávat sama sebe.
A také jsem pochopila, že když chci, aby se změnili druzí, že se musím nejdřív změnit já.Funguje to na 100%.Katy
Permalink Reply by petr on September 7, 2009 at 2:03pm
Rozdělit věci světa na dobré a špatné-je jedna možnost....
a zastavit posuzování,být v neutralitě,v přítomnosti,odevzdaný-je druhá možnost...
jakmile označím,posoudím nějakou věc jako zlou,už jsem jí ublížil!Ne nadarmo se říká:Vše je dobré...
když už se mi něco nelíbí,neříkám:To je špatné-tím odsuzuji tu věc,ale řeknu:to se mi nelíbí-tím vypovídám o sobě,svých pocitech a nic nehovořím o té věci,která se naopak zase může líbit mnoha jiným...
Cítíte, že byste rádi vyjádřili vděk za vytvoření a existenci těchto stránek?
Číslo účtu Ivanky adminky najdete v jejím pokojíku,
a kontakty na další autory v příslušných pokojících jejich. DĚKUJEME!
Ja si myslim ze vela z nas vie o druhom prichode Kristovom - treba podla mna rozlisovat od Jezisa, pretoze ten tu uz davno je inkarnovany, a Kristus vo svojom druhom prichode este len pride. Pretoze vela z nas s Jezisom, ale aj s inymi duchovnymi by…
Udělejme Vánoční a novoroční předsevzetí, že budeme každý podle svých možností a schopností
usilovat o to, aby se náš svět stal místem míru a lásky a spravedlnosti a štěstí a harmonie, a abychom uskutečnili to nejkrásnější z našich představ a snů o…
Duše = vědomí, jehož aktivní část svými vůlemi a přáními štěpí nepolarizované pra-světlo (pasivní, netvořivou část vědomí Absolutna) na dvě opačné, Jin&Jang polarity, čímž se vytváří centrální slunce - srdce ("pompa"), které tuto polarizovanou energ…
Duše = vědomí, jehož aktivní část svými vůlemi a přáními štěpí nepolarizované pra-světlo (pasivní, netvořivou část vědomí Absolutna) na dvě opačné, Jin&Jang polarity, čímž se vytváří centrální slunce - srdce ("pompa"), které tuto polarizovanou energ…
Chci vás pozvat do mého nového fora o přírodě,jejích zákonitostech a přírodních bytostech.Jsem teprve na začátku,moc prosím o vaši podporu.Připravuji také setkávání na koňské farmě zde v Jizerkách,jehož náplní budou kurzy lidových dovedností a příro…
53 minutes ago
Violet Přeji všem nádherné kouzelné Vánoce a šťastný nový rok :-)