Je krásná pravda, kterou prosazuje třeba Václav Havel.
Podle principu že je nejdříve myšlenka, pak slovo a nakonec čin, Vás chci požátat o to, aby každý kdo toto čtete, nahlas vyslovil. Zkuste to i někam napsat. Cítím v tom sílu. Děkuji.
Už se těším k bubnu, kde si zaspívám po indiánsku:
Pravda a láska, hej hejá,
zvítězí hej hejá,
nad lží a nenávistí, hej jahejá.
Pěkný den JnK
A víš jaký já mám pocit? Že by tam mělo být jiné sloveso, ne zvítězí, protože to evokuje boj. Ale PROJEVÍ SE NAPLNO. Pravda a láska se projeví naplno. A k tomu netřeba nic dalšího dodávat. Všechny dušičky zdraví Vlasta
Cítíte, že byste rádi vyjádřili vděk za vytvoření a existenci těchto stránek?
Číslo účtu Ivanky adminky najdete v jejím pokojíku,
a kontakty na další autory v příslušných pokojících jejich. DĚKUJEME!
Milá jmenovkyně, táž situacese mi stala asi před dvěma roky, dodnes nevím, co to znamenalo. \ležela jsem v posteli a najednou jako by mne někdo zparalyzoval, nemohla jsem křičet, pohnout ničím ani vlastně nic. \jen mé vědomí bylo v pohotovosti a já…
Krásný obrázek,můj andfěl strážce je Nathaniel a dozvěděla jsem se o něm tak,že se mi představil,pak jsem hledala na andělských stránkách a zjistila jse,že je to strážce ohně
Nic nie je nahoda a my to vsetko mozeme len interpretovat viac ci menej uspesne. S demografickym rozdelenim vzostup Zeme podla mna nema nic spolocne - ak sa clovek narodi v chudobe, tak si to proste potrebuje este doplnit do svojej mozaiky zazitkov,…
Strašice - záhadný dům
Z informací, které jsem získal na Internetu, jsem odvodil, že anomálie v domku pana Mráčka, zejména jako je samovolné zahoření různých předmětů, mohou být vysvětleny seskupením nábojů statické elektřiny.
Jedním z nábojů jsou…
Moc díky, bála jsem se, že je to něco špatného..:-)..možná, kdybych se tomu tak nebránila a nebála se, dověděla bych se více...jinak občas mi taky přichází na návštěvu někdo velmi milý, hladí mě po vlasech, já mám chuť schovat ho k sobě do pelíšku,…
Byl podivínský, protože narozdíl od jiných slavných nepil alcohol, neujížděl si na drogách a spol... někde se to hold muselo podepsat. Tak i tak to, co udělal pro svět se nedá zapomenout...