Nova Zeme

Aloha všem na nove zemi, chtel jsem se svama podelit o blizicim se prvnim kontaktu galakticke federace svetla ... ze vsech zdroju channelingu i me vnitrni pocity rikaji ze se ma stat zasadni udalost, ktera zmeni realitu tak jak ji zname. Neco je ve vzduchu ... neco se deje. Ze vsech stran prichazy tlak ... Minulost a budoucnost se sleva do pritomneho okamziku. Ceka nas otevreni brany 11:11:11. Vse co nepatri do nove reality raje na zemi, chce byt odstaneno. Jake z toho mate pocity ? Ja si pripadam jako bych vztupoval do nezname oblasti ... Myslim ze nas cekaji prevratne casy. Jdete cestou jednoho srdce, jedny lasky,jedny lidsky rodiny,jednoho miru, klidu a soucitu, Namaste

Zaslat link

Odpovědět

Replies to This Discussion

Cítím to tak, že se už něco musí změnit a přichází to, protože už si o tom šeptají i koruny stromů. Když vyjdu ven, třeba jen na zahradu, je tam cítit změna, něco je jiné. To jsem si všimla před pár dny. A převrat je přesně slovo, které mě nedávno napadlo při myšlence, že by to chtělo převrat z této doby, všeho, co se děje a co je dovoleno. I když, možná jen vyplouvá na povrch to vše, co se celou dobu dělo utajovaně a skrytě - tím myslím všechny ty události, které nás znepokojují. A právě převrat je v tomto případě žádoucí, protože už chceme žít v jednotě, lásce a míru - nejen uvnitř nás, ale i ve vnějším světě. Nejen v našem blízkém okolí, ale na celé zemi a v celém bytí.

Odpovědět

Uz sa to malo stat velmi davno, kolko zla sa napachalo a este pacha. Preco sa to nestalo uz davno ? Preco bolo dovolene, aby tu ludia napachali tolko zla ? Preco sa cakalo tak dlho ?

Odpovědět

Souhlasím s Dustinem, to samé jsem chtěl napsat, již nyní je 5 minut po dvanácté....
Odpověď je na snadě. Žádní rádo by skuteční ufoni z jiné planety neexistují. Leda tak vytvořené lidmi lidské klony spolu s experimenty DNA... (mimochodem sériově vyráběné ufa (zdroj motor) kdo chtěl, dával jsem odkaz a viděl je, ty již někde lze vidět i polétávat - tak coby lidi nemohli mít i ty na magnetickém principu, že....a třeba i se svou manipulátorskou geneticky "šlehnutou posádkou")

P.S. A už jste si asi i Vy povšimli kolikrát měli udajně přijít a pak..... STORNO....
To DIVADLO je už vážně mnoha a mnoha troufám si zde řící milionům uvědomělým lidem na naší planetě naprosto ohrané a naprosto k smíchu. Divadlo končí. Masky dolů. Pravda a Vědomí vyjde na povrch jako olej na vodu - už aby to bylo ;o)

Mobisek

Odpovědět

Mobísku, aby ses nedivil! Až budeš znát celou pravdu, a ne jen tu pozemskou o těch klonech atd., tak ti spadne čelist, neboť ufouni z jiných časů, světů a vesmírů skutečně existují. Jsou to ve skutečnosti naše budoucí Já, která ve svém vývoji daleko předešli vývoj této pozemské civilizace.
Oni se ukážou teprve až nastane ten správný okamžik, neboť v Kosmu má vše své cykly a oni ctí vesmírný "zákon" nevměšování se, aby se každý mohl naučit a prožít si to co chtěl. Proto se také ukáží buď až na to bude lidstvo připravené, anebo až někdy ke konci našeho galaktického cyklu (který nastane 21. 12. 2012) a tak sečkej času, neboť vše je opravdu již na spadnutí.
Více podrobností se dozvíš třeba na tomto videu: http://vimeo.com/7606560

Odpovědět

Budu se divit. To je pravda. Budu se divit. Kolik lidí spadne do rukou samému ďáblu. Vyslaní v pravdě jsou již dáááávno informovaní o skutcích a znameních ďábla a patříčně nenásilně, ale přirozeně informují o tom všechny, co chtějí vědět napíříklad i pomocí blogů, co jsou zde, kdo chce a má najít pravdu, vždy ji s půvabem najde. S pozdravem, Mobisek

Odpovědět

Zive svetlo, moc Ti dekuji za nas za vsechny zde, Paja

Odpovědět

Rádo se stalo, s pozdravem Lu-mír.

Odpovědět

Vše má své cykly a vše musí nejdříve dozrát, aby se mohlo dít zas něco dalšího a byl z toho užitek. Teď je ale čas na změny opravdu na spadnutí, viz níže uvedené video.

Odpovědět

Dustin, podivej se na blog Tolerance a spoluprace. Je tam vlozena odpoved na tyto otazky pro vsechny. S laskou,Paja

Odpovědět

Nehodlam nikomu vyvracet jeho pravdu ... ci jeho pohled na celou kosmickou @ planetarni hierarchii ... ano divadlo je ukonce, s tim souhlasim ... divadlo 3.D Metrixu a celeho jeho systemu ovladání ... vše vyjde na povrch, tak to citim. Jinak mobisek ty si myslis ze jsme v takto obrovskem velsmiru samy ? nemyslis ze by to bylo plytvani mistem ? Peace and Love

Odpovědět

Zdravím Tě.
Pro Lásku a Boha není pro Lásku plýtvání místem známý pojem, co nám stvořitel dopřál pro naše těla i duše, to mnozí lidé zneužili a znásilnili. Pohár přetekl.

Vesmír není v žádným případě plýtvání místem, ale pestrost pro naši duši Lásky samé.
Pochopíme všeci, až se rozsvítí ;o)

S úctou, Mobisek

Odpovědět

co to je brána 11:11:11 ??? To je GPS pozice brány?

Odpovědět

RSS

About

Cítíte, že byste rádi vyjádřili vděk za vytvoření a existenci těchto stránek?
Číslo účtu Ivanky adminky najdete v jejím pokojíku,
a kontakty na další autory v příslušných pokojících jejich.
DĚKUJEME!

KDY A KDE PŘÍŠTĚ?

Setkání při výrobě vánočních dárků
víkend 12.12. a 13.12.2009
v Praze

Malá reportáž z víkendového setkání v Borovici
a zde si přečtěte
ZPRÁVU
Z PRÁZDNIN TROCHU JINAK
Vánoční besídka
v Praze - Centrum Cesta,
sobota 19.12.09 od 16 hod.
Vezměte s sebou i děti!

Ivana Muková pro nás opět připraví VÁNOČNÍ MEDITACI s vnitřním dítětem.
Jako "vstupné" prosím přineste lahev nealko nápoje, trochu cukroví a podobných dobrot, a také malý univerzální dáreček pod stromeček. Provedeme losování, aby si každý odnesl malou pozornost - ideálně jinou, než jakou přinesl :-)
PROSÍM PŘIHLAŠTE SE ZDE, abychom věděli, kolik nás bude!

Nejnovější aktivity

No je pravda že podle vzhledu nelze hned soudit. Vím že i některé velmi pozitivní a vyspělé národy mají takový vnejší vzhled těla, že by nás polekali ... proto nám tady pomáhají Plejáďané a podobné rasy, které vypadají stejně jako my. Ale je potře...
9 seconds ago
gabriel is now a member of Nova Zeme
19 seconds ago
23 seconds ago
Světlonoš, jsi snad slepý ? Ne, ty chceš být slepý...
1 minute ago
Kiwi, to je dobře, že věříš skutečnému dobru ;o)
2 minutes ago
ďakujem, já z toho mám taky radost :-) A musím též poděkovat Akahai, že mě k této metodě opět přivedla... svou otázkou, kde že mají ty barvičky... je to opravdu snadno dostupná výtvarná metoda, stačí si pořidit nenapařovací žehličku, voskovky Kohi...
5 minutes ago
My nelžeme.
9 minutes ago
10 minutes ago
11 minutes ago
:-) Tak nějak.
11 minutes ago
12 minutes ago
Moc si přeji, aby takovéto umění dostávalo zelenou.... vracím se sem znovu a jsem nadšená třeba i jak je to kompozičně skvělé... opavdu nádherné dílo.
13 minutes ago
Crystal Soul Illumination 2012 Spirituality New Age - GoldRing 61b http://www.youtube.com/watch?v=hEVr81zt8p0&feature=related
13 minutes ago
Krásne Vlastičko , aj tie predtým , neviem ako slovami vyjadriť ako sa mi to páči :-) s láskou Lemani
14 minutes ago
Sám bych to neřekl líp. Posílám Ti Lásku, Bratře
14 minutes ago
to je takový "duchovní" multilevel marketing systém :-)), kterým lidi říkají nesprávně pyramida...tam to funguje taky tak, že pokud nic nedělají ti dole, tak ti nahoře se můžou rozkrájet a taky si nepolepší....čili platí, já pomůžu tobě, aby ti by...
15 minutes ago
Děkuji.....přidam ješte!!!!
15 minutes ago
Pillar of Light - White Light Multidimensionality Initiation http://www.youtube.com/watch?v=Y02awxVRsgM&feature=related
18 minutes ago
to je nápad.... jsi skvělá ! :-)
20 minutes ago
Bravurní, umělecké dílo, má to obsah i formu jak má být, je to klíč.
21 minutes ago

© 2009   Created by Ivanka adminka on Ning.   Create a Ning Network!

Badges  |  Report an Issue  |  Soukromí  |  Terms of Service