Nova Zeme

Aloha všem na nove zemi, chtel jsem se svama podelit o blizicim se prvnim kontaktu galakticke federace svetla ... ze vsech zdroju channelingu i me vnitrni pocity rikaji ze se ma stat zasadni udalost, ktera zmeni realitu tak jak ji zname. Neco je ve vzduchu ... neco se deje. Ze vsech stran prichazy tlak ... Minulost a budoucnost se sleva do pritomneho okamziku. Ceka nas otevreni brany 11:11:11. Vse co nepatri do nove reality raje na zemi, chce byt odstaneno. Jake z toho mate pocity ? Ja si pripadam jako bych vztupoval do nezname oblasti ... Myslim ze nas cekaji prevratne casy. Jdete cestou jednoho srdce, jedny lasky,jedny lidsky rodiny,jednoho miru, klidu a soucitu, Namaste

Zaslat link

Odpovědět

Replies to This Discussion

Uz to zpracovavam a je to teda dost nahul, uf uf uf :)))) Tak ze mise Amenti ...

Odpovědět

Dost narocne cteni, docela me to pomohlo si rozpomenout a prevratit tak pohled kdo je zkutecne na strane strazcu (amenti) a kdo je souper ... Naprosto me to prehodnotilo muj system viry ... zajimave, tezko prijatelny "sci-fi" pribeh - az nakonci u Mahariticke pecete jsem porozumel, ze jsme strazci Amenti ! A to cele krystovske lidstvo - hodne dloho jsme bojovali ve valkach dobra i zla ... Nyni prisel cas navratit raj na zemi :) Uf to zase byl posun (Takze Galakticka federace je fraska, stejne jako i cela spiritualni hierarchie) Muzem jen nasledovat vnitrniko Krista ... Namaste

Odpovědět

pochybuji, že je fraška, ale přečtu si to také vypadá to zajímavě, hlavně ta historie

Odpovědět

musím s radostí konstatovat,že je na světle pro mě dlouho očekávaný materiál hodný ke čtení,studování a zamyšlení nad svým vlastním životem pro každého člověka hledajícího pravdu o existenci Duše a Vesmíru...Děkuji autorovi Tajemství Amenti a taky AnaHaQua,který tímto začal nejen parádní přehlídku rozličných a přepestrých argumentů,ale doufám,že odstartoval novou éru na stránkách Nové Země!
P.S.:v podstatě jsem Amenti nemusel ani začít číst,vím jen to,že se všemi informacemi se ztotožňuji na 100% a případným pochybovačům jen krátce:Přeji všem hodně štěstí!

Odpovědět

Veľmi dlhý sen sa končí. Zobúdzame sa.
to je fajn, to je veľmi fajn:))

Odpovědět

NENI TRREBA CEKAT, CO PRIJDE, JE TREBA JEDNAT TED HNED, U SEBE VE SVEM DOME. RYCHLE. DOKUD JE JESTE CAS. POMOCI ENERGETICKY ZEMI. CO NEPOTREBUJI DAM NEKOMU KDO TO POTREBUJE, ABY NEMUSEL, JAK TA KURVA DRIV A ANI SE NEDOVEDET, ZE JE NA ZEMI HODNE TEZKO, ABY PAK POZDEJI BYLO DOST LEHOUCKO. JE TREBA SI VSICHNI VZOMENOUT, KOHO JSME KDE POSLAPALI, ZANECHALI, POSPINIULI NEBO PRES KOHO JSME SI CHTELI VYBUDOVAT SVE STESTI. JEDNA SE ZEJMENA O SVOBODNE MATKY, O ZAPOMENUTE DETI NA KTERE TATA NECHCE NIC DAT, PROTOZE MA HODNE PENEZ. JE POSLEDNI VOLANI, LIDI DEJME JEDEN DRUHEHO SAMI SOBE, AT MUZEME JIT DAL. DEJME CO MAM, CAS, PENIZE, TOMU KDO TO NUTNE POTREBUJE A NEMA, JEDINE TAK POMUZEME ODCINIT KARMU ZNEUZIVANI ENERGIE. UDELEJME TO. ZAPLATME DLUHY, NEDELJME NOVE, UZ SI NELZEME, PODVADEJME. DELEJME, DELEJME, DOKUD JE CASU, CASU JE MALO.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Odpovědět

Odpovědět

Ne. Žádná federace ani světelňané nás kontaktovat nebudou. Nikdo nepřiletí. Zapomeňme na něco takového, jako je "zásadní událost", přestaňme naprosto nekriticky přejímat cizí channelingy. Neříkám, že každý channeling je nesmysl, ale je dobré si připustit, že každý channeling má pouze individuální platnost. Nikdo nás nepřiletí zachránit. Není totiž koho zachraňovat. Lidstvo jako takové je dokonalé; jeho problém je pouze ten, že žije ve snu. Bůh má sen, že není Bohem. Máme už všechno, co potřebujeme, přesto si myslíme, že je ještě něco, co nás doplní. A právě tato představa vlastní nedokonalosti nebo neúplnosti nám brání v pochopení toho, kým skutečně jsme.
Pravdou je, že přijdou zásadní věci. Přijde Probuzení. Jen to nebude zvenčí, ale zevnitř. Nebudeme se vracet nikam nahoru "ke hvězdám", byli jsme tam vždycky, jen jsme začali hrát hru na zapomnění... a nějak jsme zapomněli, že ji hrajeme.
MY JSME TI, NA KTERÉ ČEKÁME

Odpovědět

To je krásné..... A pak zjistíme, že nás celou tu dobu čekal.

Odpovědět

skromný dotaz, jak si představuješ boha ?

Odpovědět

Jako vše-vědomí (čili energii) Univerza, které svou aktivitou produkuje duchovní, harmonizující světlo (které je stavebním materiálem všeho co je) o těch nejvyšších frekvencí (což jsou frekvence lásky), které je viditelné pouze vnitřním zrakem.
PS: čím vyšší a více harmonická je úroveň individualizovaných vědomí, čili odštěpků - jisker tohoto vše-vědomí, tím vyšší je frekvence jejich světla!

Odpovědět

TMA JE SVĚTLO,KTERÉ NEROZEZNÁVÁ,ŽE JE SVĚTLO. Nyní začínáme rozeznávat a probouzet se ze sna......Miluji vás

Odpovědět

RSS

Cítíte, že byste rádi vyjádřili vděk za vytvoření a existenci těchto stránek?
Číslo účtu Ivanky adminky najdete v jejím pokojíku,
a kontakty na další autory v příslušných pokojících jejich.
DĚKUJEME!

Nejnovější aktivity

1 minute ago
Milá jmenovkyně, táž situacese mi stala asi před dvěma roky, dodnes nevím, co to znamenalo. \ležela jsem v posteli a najednou jako by mne někdo zparalyzoval, nemohla jsem křičet, pohnout ničím ani vlastně nic. \jen mé vědomí bylo v pohotovosti a já…
3 minutes ago
Krásný obrázek,můj andfěl strážce je Nathaniel a dozvěděla jsem se o něm tak,že se mi představil,pak jsem hledala na andělských stránkách a zjistila jse,že je to strážce ohně
14 minutes ago
Adrianna left a comment for Indi
17 minutes ago
Nic nie je nahoda a my to vsetko mozeme len interpretovat viac ci menej uspesne. S demografickym rozdelenim vzostup Zeme podla mna nema nic spolocne - ak sa clovek narodi v chudobe, tak si to proste potrebuje este doplnit do svojej mozaiky zazitkov,…
20 minutes ago
Strašice - záhadný dům Z informací, které jsem získal na Internetu, jsem odvodil, že anomálie v domku pana Mráčka, zejména jako je samovolné zahoření různých předmětů, mohou být vysvětleny seskupením nábojů statické elektřiny. Jedním z nábojů jsou…
20 minutes ago
Adrianna and Indi are now friends
20 minutes ago
Peknéééééé :)
23 minutes ago
tompík Já se uzdravuji, děkuji vám všem, v neděli jedu zase na ozdravný pobyt, teď mám právě dovolenou. Přeji všem štastné a veselé Vánoce. Lelahel
23 minutes ago
25 minutes ago
26 minutes ago
Wianka and David are now friends
28 minutes ago
Moc díky, bála jsem se, že je to něco špatného..:-)..možná, kdybych se tomu tak nebránila a nebála se, dověděla bych se více...jinak občas mi taky přichází na návštěvu někdo velmi milý, hladí mě po vlasech, já mám chuť schovat ho k sobě do pelíšku,…
29 minutes ago
Byl podivínský, protože narozdíl od jiných slavných nepil alcohol, neujížděl si na drogách a spol... někde se to hold muselo podepsat. Tak i tak to, co udělal pro svět se nedá zapomenout...
29 minutes ago
nechápu co s tím má co dělat 5. čakra, většina lidí nemá otevřenou ani třetí
30 minutes ago
Já jsem Májkla miloval od dob, co jsem byl ještě malý spratek - přesně se pamatuji, jak jsme byli u stryka a tetky, kdy s našima popíjeli a já seděl u strykovi nejlepší Hi-Fi věže, na uších sluchátka a poslouchal jsem Krále a ani nevím jak, ale nauč…
31 minutes ago
"...Samozřejmě bych mohl naráz všechny lidi očistit od bytostí i celou tuto planetu, také bych mohl na jednou uzdravit všechny lidi na celé planetě Zemi. ..." :)))))) to je fakt dobrej vtip :)
31 minutes ago
ta změna vědomí nebude otázka jediného večera, bude to trvat asi tak do roku 2070, ale rozhodně se to týká i Číny a Afriky. Ona ta chudoba je totiž relativní a může zmizet velice rychle jen tím, že změníme pohled na svět. Dnes jsou za bohaté považov…
43 minutes ago
a kdopak to je?
45 minutes ago
Kiwi joined Ivanka adminka's group
Potřebujete léčení, jste zraněni? Nebo někdo blízký? Pomohou vám zde nejen léčitelé, ale podpoří všichni, kdo chtějí druhým pomoci modlitbou a posíláním láskyplných a přejících myšlenek.
45 minutes ago

© 2009   Created by Ivanka adminka on Ning.   Create a Ning Network!

Badges  |  Report an Issue  |  Soukromí  |  Terms of Service