Nova Zeme

Aloha všem na nove zemi, chtel jsem se svama podelit o blizicim se prvnim kontaktu galakticke federace svetla ... ze vsech zdroju channelingu i me vnitrni pocity rikaji ze se ma stat zasadni udalost, ktera zmeni realitu tak jak ji zname. Neco je ve vzduchu ... neco se deje. Ze vsech stran prichazy tlak ... Minulost a budoucnost se sleva do pritomneho okamziku. Ceka nas otevreni brany 11:11:11. Vse co nepatri do nove reality raje na zemi, chce byt odstaneno. Jake z toho mate pocity ? Ja si pripadam jako bych vztupoval do nezname oblasti ... Myslim ze nas cekaji prevratne casy. Jdete cestou jednoho srdce, jedny lasky,jedny lidsky rodiny,jednoho miru, klidu a soucitu, Namaste

Zaslat link

Odpovědět

Replies to This Discussion

největší změny ke kterým dojde na téhle planetě budou změny v nás samotných,v našich myslích... Je to cejtit všude kolem nás.......Co nás spící donutí myslet jinak? Na to jsem zvědavej ze všeho nejvíc,páč cosi tluče na dveře....Já bych s láskou ty dveře otevřel co vy?

Odpovědět

možná to je tím, že na Zemi dopadá více elektromagnetického záření (světla), protože náš sluneční systém vstupuje do centra naší galaxie, nebo už do něj vstoupil a teď se budeme nacházet v zóně, na kterou působí více světla z okolního vesmíru - proto věk vodnáře (podle mě se evoluce člověka značně urychlí, pokud tomu nebudou chtít zabránit temné síly, které jsou tu na planetě)

Odpovědět

Přesně! Tím že se dostáváme do světelného, čili elektromagnetického pole pramenícího ze středu naší galaxie (centrálního slunce, což je daleko vyšší úroveň vesmírného vědomí než zde na Zemi známe) tak se tím zvyšuje i úroveň vědomí celého tohoto časoprostoru.
Ty temné síly o tom vědí a proto nebyla náhoda, že všechny teroristické útoky byly provedeny právě ve dny, kdy byl tento časoprostor v nějakém takovémto harmonizujícím období. Byla to totiž snaha vyvolávat paniku, aby ty harmonizující energie vesmíru působili na lidstvo co nejméně.
Zachovejte ale klid, neboť temné síly ztrácí čím dál tím více svou půdu pod nohama (neboť třetí a postupně i čtvrtá dimenze se zvyšováním frekvence stále více rozpadá), čímž sem mohou proudit čím dál tím více harmonizující energie, což urychluje transformaci celé této planety (se vším co na ní existuje) do páté dimenze.
Proto v sobě a ve svém okolí vytvářejte a udržujte klidu a pohodu. Jak na to naleznete na: http://novazeme.ning.com/profiles/blogs/jak-si-harmonizovat-svou
PS: temné bytosti mají pomalu ale jistě odzvoněno, neboť se budou muset těmto stále se zvyšujícím harmonizujícím frekvencím přizpůsobit (čili přestat páchat zlo) anebo budou muset z tohoto světa nadobro odejít a tak opravdu není čeho se obávat.

Odpovědět

Mohli byste jim prosím vyřídit ať letí domů? Potřebuju se opalovat a oni furt zaclánějí.

Odpovědět

docela zajímavým způsobem vysvětleno střídání flotil,teď je potřeba ještě vysvětlit,kde se ztratilo střídání ročních období na opačné polovině naší Země...Pro Ty,kteří to z nějakého důvodu neví:když je na severní polokouli ZIMA,tak na polokouli jižní je LÉTO...A pokud vím,tak ty flotily nikoho nepreferují víc a jiné míň!To je, jako by Vyšší inteligence rozdělovala lidi podle víry nebo momentálního duševního rozpoložení.A vibrace kolem planety se tvoří úplně podle jiných kritérií...

Odpovědět

svata pravda!!!!!!!!!!!!!!!!! tohle me taky napadlo uz drive.je to jen dalsi nesrovnalost,ktera cini vesmirne lidi jaksi nepřesvědčivými!! jak uz jsem psal jinde,tak to nemaji zmaknute do detajlu,tu jejich strategii!
a podobnych nesrovnalosti u nich je daleko vice!
Ale knihy na jejich webu jsou paradni!!

Odpovědět

Vaše otázka není celkem správně položena, protože obsahuje předpoklad, že Andílci jsou tady fyzicky ve flotilách primárně a hlavně kůli pomoci lidem. Že Andílci sem přišli na pozvání lidí. Tak to však není.
Nezapomínejme, že Andílci pomáhají lidem z vyšších dimenzí na dálku od nepaměti, nejenom od roku 1998 kdy sem fyzicky dorazili Aštarova a Ptaahova flotila ve velkém množství. Ještě důležitější je si uvědomit, že - jak již jsem naznačil - v tom roku 1998 přišli na pozvání nikoli pozemšťanů, ale Planety Země, která už nemohla dále snášet stále zhoršující se duchovní stav pozemského lidstva (jeho většiny).
Značná část práce Andílků na flotilách kolem Země je vysílání Lásky planetě Zemi, která je z 80% nemocná díky volbám pozemšťanů - ti totiž mají svobodnou vůli. Ale planeta Země prostě manifestace jejích svobodních voleb, které jsou většinou negativní a mají na vibrační stav planety stále negativnější dopady nemohla dále snášet a trpět. Ona za to nemůže, ale bolí ji to a prostě něco bylo potřeba udělat.
Prostě - pochopte to, že Andílci ve flotilách lodí sem přišli fyzicky na pomoc hlavně Planetě Zemi. Máte to všude ve sděleních (Rozhovorech). Samozřejmě s tím souvisí i další velká část jejich práce - vysílání Lásky pozemšťanům, to je také pravda. Ale nelze zasahovat do svobodných voleb lidí. Ale prostě jde tady o přežití planety Země.

Jinak k tomu střídání, stejně je to celkem logické, protože na jižní polokouli, jak víte, žije v porovnaní se severnou polokoulí mnohem míň lidí. Je to severní polokoule, jejíž obyvatelé se nejvíce podílejí na celkovém vibračním stavu na planetě a kolem planety jako celku (podobně jako je to vidět na množství CO2 (ppm) v ovzduší v průběhu roku - na severní polokouli je převážná většina průmyslu, ale i vegetace). Proto má zimní období na severní polokouli větší (negativnější) dopad na vibrační stav planety jako celku, než zbývající část roku.

Jinak také není celkem pravda, že - jak jste napsal - "ty flotily nikoho nepreferují víc a jiné míň".
Především, když mluvíme o pomoci pozemšťanům jinými bytostmi, nelze se omezovat jenom na to, co dělají zde fyzicky přítomné flotily (Aštarova, Ptaahova). Jak už jsem napsal, pozemšťanům pomáhají i Andílci kteří jsou zde pouze v mentálních tělech, ne fyzicky na lodích. To máte taky všude ve sděleních. A teď to důležité: Oni pomáhají každému do té míry, jak on dokáže tu pomoc přijmout. Kupříkladu, nějaký člověk zrozen z temných světů, ovládán na 99%, bez pozitivního poslání, netušící existenci Andílků, fungující dle datasystému, prostě "kvalitní loutka", zajisté nedokáže přijmout a zužitkovat tolik pomoci Andílků, jako pracovník Světla zrozen z nebe, mající důležité světelné poslání (třeba informovat miliony lidí o existenci Andílků).
Ano každý dostává impulsy od Stvořitele a Andílků. Je to i v Rozhovorech, a dalších knihách, že každý člověk má minimálně jednoho "Anděla strážného". Té kvalitní loutce třeba stačí jeden, jen aby tam byla určitá míra pozitivních voleb (to stéblo, kterého by se mohl - coby tonoucí - chytnout, kdyby chtěl). Ale třeba někdo zrozen z Nebe, kdo má zde důležité poslání rozhodl se náležitě si ho plnit, jich může mít třeba deset, nebo i desítky, prostě několik týmů, kde každý tým se zaměřuje na nějaký segment práce toho pozemšťana.

Odpovědět

Tak nějak. Jen bych k tomu chtěl dodat, že přes naše vyšší světelná já (kosmické DNA) je možné se dostat k naprosto všem informacím co kde existují, neboť celé Univerzum je jedna JEDINÁ multidimenzionální bytost (tvořivé vědomí), která se pouze větví na frekvenčně nižší a nižší úrovně svého jednoho, multidimenzionálního vědomí, jehož je naprosto vše nedílnou součástí.

Odpovědět

Já jenom žasnu, jakou mají někteří lidé primitivní představu o jiných civilizacích. Kosmické lodě...pchá, takový pravěký dopravní prostředek. A ještě k tomu, pohybovat se ve hmotě, s takovým velkým rizikem, že informace (či spíš memy) se ve hmotě časem ztrácejí...
Taky nevidím důvod, proč by měli mít jiné bytosti zrovna hmotnou podobu...
Holt dřív lidi potřebovali anděly, svaté a trestajícího pánaboha, dnes potřebují ufonky a všechny ty Aštary, kteří všechnu špinavou práci udělají za nás...
Děkuji nechci. A teď mne omluvte, mám ještě něco na práci...

Odpovědět

delas jaky by jsi vedel o mimozemskem zivote hotove romány! tvuj nazor je sice originalni,ale taky zaroven
absurdni.ale co se vubec snazim...................??!!!!

Odpovědět

Je třeba pochopit jednu věc - Andělé, jakožto bytosti z vyšších světů nelítají v talířích a už vůbec ne v 3D. Dělat z nějaké technicky vyspělejčí civilizace anděly... to je dost dětinské a jen to dokazuje lidskou hloupost a nevyzrálost.

Odpovědět

Tak ono se to dá chápat různě, kdo je už "anděl" a kdo ještě "člověk". Já osobně třeba pokládám každou civilizaci, která je pozitivní a mnohem vyspělejší než ta naše, a třeba nám i pomáhá, za Andělskou. Třeba i když ještě mají hmotná (polohmotná) těla...
Ale tohle není tak podstatné, jak přesně nazveme ten který vývojový stupeň. To je jenom terminologie tady pozemského omezeného jazyka, který je dodán víme odkud, právě za účelem zamlžování, překrucování a obtížnému vyjádření Pravdy...

Odpovědět

RSS

About

Cítíte, že byste rádi vyjádřili vděk za vytvoření a existenci těchto stránek?
Číslo účtu Ivanky adminky najdete v jejím pokojíku,
a kontakty na další autory v příslušných pokojících jejich.
DĚKUJEME!

KDY A KDE PŘÍŠTĚ?

Setkání při výrobě vánočních dárků
víkend 12.12. a 13.12.2009
v Praze

Malá reportáž z víkendového setkání v Borovici
a zde si přečtěte
ZPRÁVU
Z PRÁZDNIN TROCHU JINAK
Vánoční besídka
v Praze - Centrum Cesta,
sobota 19.12.09 od 16 hod.
Vezměte s sebou i děti!

Ivana Muková pro nás opět připraví VÁNOČNÍ MEDITACI s vnitřním dítětem.
Jako "vstupné" prosím přineste lahev nealko nápoje, trochu cukroví a podobných dobrot, a také malý univerzální dáreček pod stromeček. Provedeme losování, aby si každý odnesl malou pozornost - ideálně jinou, než jakou přinesl :-)
PROSÍM PŘIHLAŠTE SE ZDE, abychom věděli, kolik nás bude!

Nejnovější aktivity

Suzanne added a video
je nádherné vidět, s jakým nadhledem bere tato žena tento osud..(mám rovněž problém s levou hemisférou, děkuji za toto video)
2 minutes ago
Marie left a comment for Bmagic
3 minutes ago
Nádherné. Krásné.
7 minutes ago
Krásné.
8 minutes ago
Moc krásné.
8 minutes ago
11 minutes ago
krásná mandala... vyzařuje z toho radost...:.-)
31 minutes ago
Wianka left a comment for Bmagic
42 minutes ago
52 minutes ago
57 minutes ago
58 minutes ago
59 minutes ago
Jarek left a comment for Maia
59 minutes ago
59 minutes ago
Renata left a comment for Nadja
1 hour ago
MILUJI TĚ OMLOUVÁM SE PROSÍM ODPUSŤ MI DĚKUJI TI
1 hour ago
1 hour ago
A čo tento "kanditát" ? Môže byť?
1 hour ago
Bmagic left a comment for Wianka
1 hour ago
preco by napadal?
1 hour ago

© 2009   Created by Ivanka adminka on Ning.   Create a Ning Network!

Badges  |  Report an Issue  |  Soukromí  |  Terms of Service