Nova Zeme

Replies to This Discussion

potřebuješ se nějakého zbavit a hledáš odborníka na recyklaci? tak to já nejsem, jen mírně odpad třídím

Odpovědět

Nerecyklujem, nemam na to pristroje. Mozno by som mohol recyklovat aspon veci z kuchyne a robit kompost, ale mam maly balkon,a aj susedia pod nami by z toho neboli nadseni... :-))))

Odpovědět

Najuzitocnejsia by bola recyklacia ludi spojena s radikalnou ocistou duse a mysle

Odpovědět

Třeba já recykluji takto:
Z kartonu na vajíčka jsem vyrobila netopýrka :-)

Odpovědět

uf, charity jsou teď strašně vybíravý, chtějí jen vyprané věci, samozřejmě nepoškozené. Takže když jsem dělal úklid ve skříni, říkal jsem si "chce se mě to prát?" - nechtělo, takže to skončilo v kontejneru. Ještě jsem přemýšlel dovést to klukům na nádraží rovnou...

Odpovědět

Třídím, co se dá, i když v panelákovém bytě je to docela otravná záležitost. Naštěstí mám kontejnery pod okny, takže nemusím nic dlouho doma skladovat a zbavuji se odpadu průběžně.
Pokud jde o šatstvo, líbí se mi, jak problém vyřešili Poláci. Hranice s nimi je za humny, takže mnohé ošacení skončí v polských speciálních kontejnerech na odložené šatstvo. Co se s tím děje u nich, netuším, ale člověk má aspoň dobrý pocit, že někomu ještě to jeho nenošené třeba někde poslouží.

Odpovědět

U mně je základní třídění, tzn. bioodpad, sklo, plasty, papír .-) Snažím se pořídít si takové věci, které se dají dále recyklovat nebo využít k jinému účelu. Přeji krásný den :-)

Odpovědět

RSS

Pojeďte s námi do Borovice nabrat sil mezi stejně smýšlející! Naše pobyty v Borovici (Český ráj)

V létě
Prázdniny trochu jinak -
2. ročník

(možnost slev pro ty, co se přihlásí dříve)
a na jaře
Víkend 23.-25.4.2010
a 21.-23.5.2010

Milí nahlížeči a přátelé-"nečlenové", pokud byste chtěli od adminky NZ dostávat emaily s upozorněním na akce a události, které pořádá či kterých se účastní, pošlete svůj email na vzestup(a)seznam.cz

TRHY TVOŘIVOSTI

Pochlubte se svými výtvory a díly! Můžete se přihlásit do pravidelné SOUTĚŽE:
Téma 11. týdne (15.3.-21.3.2010):
Moudrá pohádková postava

Vítězem 10.kola
Žena - věčná otázka
se stává NIUS - ladislav
s dílem Žena v aleji
:

Nejnovější aktivity

Zaujalo mne to, některé formulace používám, s některými ne zcela souzním.Asi jsem zatím nedozrála. Nicméně můžeš se malinko zmínit o tom, jak Tě to změnilo|? Začaly se dít i nepříjemné věci? Jako např. zrychlení řešení karmy atp. Docela mě to zajímá…
2 hours ago
:-DDD)))
3 hours ago
http://www.youtube.com/možná si napeču pár lahodných perníkových chlápků a když mě budou zlobit, tak je sbaštím :-DDDDDDD
3 hours ago
4 hours ago
Bmagic added a video
4 hours ago
Bmagic replied to Bmagic's discussion 'SRDCOVKY' in the group Hudba a zvuk
4 hours ago
Bmagic replied to Bmagic's discussion 'SRDCOVKY' in the group Hudba a zvuk
4 hours ago
mandaliani added a discussion
4 hours ago
Humor, Ladislav je soľou života. A chválabohu za to, že to ešte vieme. Inak by sme tu len plakali a nariekali nad nesmrteľnosťou chrústa. A vďaka za všetkých, ktorí sa tu schádzame, každé slovo, každý výrok je dar každého z nás a posúva. A Lumír - t…
6 hours ago
Lubomír, vnímam to podobne... Tiež necítim potrebu hľadať iného muža, jedinečnosť, ktorú som cítila v jeho prítomnosti, mi nemôže dať nikto iný... Nestojím o nič menšie (čo sa týka partnerského vzťahu), než je to nepopísateľné súznenie. Samota je mo…
6 hours ago
No s tou schovávanou nevím nevím, jestli by někdo někoho vůbec hledal, jestli by spíš nebyl každý rád, že má konečně od všech klid!!! :-)))))))
6 hours ago
ještě že má smysl pro humor a umí si dělat legraci sám ze sebe i vy všichni =D
6 hours ago
Já mám nápad: zahrajeme si hru, kdo prožil nejvíc nejmanipulativnějších, nejvydírajícnějších a vůbec negativních životů. A kdo vyhraje, tak bude vítěz. :-) Já jsem rozhodčí (protože jsem tu hru vymyslela :-))), a vlastně už znám výsledek: všichni js…
6 hours ago
Srdce květu, nepochybuj a jsi tam kde máš být...i s tím co není dokonalé =)
6 hours ago
Bože to je krásny príbeh! Pôvodne som išiel na nejaké príjemné videjko na dobrú noc ale toto- toto je .......nemám slov.
6 hours ago
Wianka, zapoměla si na mojí schovávanou =D
6 hours ago
Abychom si taky stačili pro samý program hezky zablbnout!!! :-))) A taky napapat, povalovat se ve stínu rozkvétajících stromů, zahrát si hru "Obejmi a pochval svého souseda" (v případě zájmu rovněž i její variaci "Vypruď si svého souseda!" :-))) a t…
6 hours ago
Takú múdru radu som naozaj nečakal o) Namiesto premýšľania asi pôjdem spať to bude najrozumnejšie aj tak som už prešvihol najvhodnejšiu hodinu. Dobrú noc všetkým aj Lumírovi o)
6 hours ago
Milý Kamile, souhlasím a přidávám se k Tvému názoru. Hoď kamenem ty, jež si bez viny =) Akahai to samozřejmě nemyslí špatně, jen se nebojí ti vpálit do očí, co si o tobě zrovna myslí =) Co na srdci, to na jazyku a hodně podobně to vnímám i Lumíra. A…
6 hours ago
A co víme sami o sobě, že ukazujeme na druhé? Všímám si už delší dobu, že tu probíhá hon na čarodějnice. Koho opravdu honíme, koho to chceme odhalit? Kdo opravdu nás to zajímá?
6 hours ago

© 2010   Created by Ivanka adminka on Ning.   Create a Ning Network!

Badges  |  Report an Issue  |  Soukromí  |  Terms of Service