Nerecyklujem, nemam na to pristroje. Mozno by som mohol recyklovat aspon veci z kuchyne a robit kompost, ale mam maly balkon,a aj susedia pod nami by z toho neboli nadseni... :-))))
uf, charity jsou teď strašně vybíravý, chtějí jen vyprané věci, samozřejmě nepoškozené. Takže když jsem dělal úklid ve skříni, říkal jsem si "chce se mě to prát?" - nechtělo, takže to skončilo v kontejneru. Ještě jsem přemýšlel dovést to klukům na nádraží rovnou...
Permalink Reply by Tree on December 8, 2009 at 2:54pm
Třídím, co se dá, i když v panelákovém bytě je to docela otravná záležitost. Naštěstí mám kontejnery pod okny, takže nemusím nic dlouho doma skladovat a zbavuji se odpadu průběžně.
Pokud jde o šatstvo, líbí se mi, jak problém vyřešili Poláci. Hranice s nimi je za humny, takže mnohé ošacení skončí v polských speciálních kontejnerech na odložené šatstvo. Co se s tím děje u nich, netuším, ale člověk má aspoň dobrý pocit, že někomu ještě to jeho nenošené třeba někde poslouží.
U mně je základní třídění, tzn. bioodpad, sklo, plasty, papír .-) Snažím se pořídít si takové věci, které se dají dále recyklovat nebo využít k jinému účelu. Přeji krásný den :-)
Pojeďte s námi do Borovice nabrat sil mezi stejně smýšlející! Naše pobyty v Borovici (Český ráj) V létě Prázdniny trochu jinak -
2. ročník
(možnost slev pro ty, co se přihlásí dříve) a na jaře Víkend 23.-25.4.2010
a 21.-23.5.2010
Milí nahlížeči a přátelé-"nečlenové", pokud byste chtěli od adminky NZdostávat emaily s upozorněním na akce a události, které pořádá či kterých se účastní, pošlete svůj email na vzestup(a)seznam.cz
Zaujalo mne to, některé formulace používám, s některými ne zcela souzním.Asi jsem zatím nedozrála.
Nicméně můžeš se malinko zmínit o tom, jak Tě to změnilo|?
Začaly se dít i nepříjemné věci? Jako např. zrychlení řešení karmy atp.
Docela mě to zajímá…
Humor, Ladislav je soľou života. A chválabohu za to, že to ešte vieme. Inak by sme tu len plakali a nariekali nad nesmrteľnosťou chrústa. A vďaka za všetkých, ktorí sa tu schádzame, každé slovo, každý výrok je dar každého z nás a posúva.
A Lumír - t…
Lubomír, vnímam to podobne... Tiež necítim potrebu hľadať iného muža, jedinečnosť, ktorú som cítila v jeho prítomnosti, mi nemôže dať nikto iný... Nestojím o nič menšie (čo sa týka partnerského vzťahu), než je to nepopísateľné súznenie. Samota je mo…
Já mám nápad: zahrajeme si hru, kdo prožil nejvíc nejmanipulativnějších, nejvydírajícnějších a vůbec negativních životů. A kdo vyhraje, tak bude vítěz. :-)
Já jsem rozhodčí (protože jsem tu hru vymyslela :-))), a vlastně už znám výsledek: všichni js…
Abychom si taky stačili pro samý program hezky zablbnout!!! :-)))
A taky napapat, povalovat se ve stínu rozkvétajících stromů, zahrát si hru "Obejmi a pochval svého souseda" (v případě zájmu rovněž i její variaci "Vypruď si svého souseda!" :-))) a t…
Takú múdru radu som naozaj nečakal o) Namiesto premýšľania asi pôjdem spať to bude najrozumnejšie aj tak som už prešvihol najvhodnejšiu hodinu. Dobrú noc všetkým aj Lumírovi o)
Milý Kamile,
souhlasím a přidávám se k Tvému názoru. Hoď kamenem ty, jež si bez viny =)
Akahai to samozřejmě nemyslí špatně, jen se nebojí ti vpálit do očí, co si o tobě zrovna myslí =) Co na srdci, to na jazyku a hodně podobně to vnímám i Lumíra.
A…
A co víme sami o sobě, že ukazujeme na druhé? Všímám si už delší dobu, že tu probíhá hon na čarodějnice. Koho opravdu honíme, koho to chceme odhalit? Kdo opravdu nás to zajímá?