AHOJ, SCHÁNÍM NĚKOHO KDO MÁ NĚJAKÉ ZKUŠENOSTI S REGRESÍ-PROGRESÍ, PŘÍPADNĚ MÁ DOBRÉ ZKUŠENOSTI S NĚJAKÝM TERAPUETEM Z OSTRAVSKA. JELIKOŽ JSEM BYL ZASVĚCEN DO REIKY 2. A PROBÍHÁ U MĚ PSYCHYCKÁ OČISTA, A PO NEDÁVNÉM ZASVĚCENÍ DO 3. SE K TOMU PŘIDALY I FYZICKÉ POTÍŽE. TAK SCHÁNÍM NĚKOHO ZKUŠENÉHO KDO UMÍ REGRESI, PŘÍPADNĚ SRT. KONTAK preal@seznam.cz
Doporočujem si prečítať knižky phDr Marty Foučkovej a potom sa rozhodnuť , ked je človek zrelý tak sám dokáže vidieť svoje životy , tiež som po tom kedysi tužila , ale ako to može pomocť tak aj urobiť neplechu .
Permalink Reply by Kiwi on November 27, 2009 at 11:55pm
a kdo takto nezodpovědně do tebe ty zasvěcení sype??? Zasvěcenec by toto u zasvěcovanýho měl umět nadávkovat.. a pokud máš znát něco z minulých životů tak se to dozvíš. Pachtit se za tím je zcestné.
Cítíte, že byste rádi vyjádřili vděk za vytvoření a existenci těchto stránek?
Číslo účtu Ivanky adminky najdete v jejím pokojíku,
a kontakty na další autory v příslušných pokojících jejich. DĚKUJEME!
Nihilismus rozkládá v postrádání smysluplných cílů všechny naše ještě zůstávající síly ke společné výstavbě.
Konzumní - tržní systém, postavený na co nejtvrdší spotřebě všeho, snaží se otupět veškeré vnitřní - citové potřeby miliard lidí.
Zmatek m…
k té teleportaci..poslední dobou si jí také hodně všímám..tedy hodně..dřív jsem si toho nevšímala vlastně vůbec:-)...např.: sledovala jsem koncert Carerasse..a hle..o pár dní později jsem ho viděla jet autem v Č.Budějovicích, když jsem stála na přec…
Srdce plná věčného světla pro vás všechny Andílci : )
Miluji tě omlouvám se odpusť mi prosím děkuji
Karle, Karle.... "...Samozřejmě bych mohl naráz všechny lidi očistit od bytostí i celou tuto planetu, také bych mohl na jednou uzdravit všechny lidi na celé planetě Zemi. ..."