Nova Zeme

AHOJ, SCHÁNÍM NĚKOHO KDO MÁ NĚJAKÉ ZKUŠENOSTI S REGRESÍ-PROGRESÍ, PŘÍPADNĚ MÁ DOBRÉ ZKUŠENOSTI S NĚJAKÝM TERAPUETEM Z OSTRAVSKA. JELIKOŽ JSEM BYL ZASVĚCEN DO REIKY 2. A PROBÍHÁ U MĚ PSYCHYCKÁ OČISTA, A PO NEDÁVNÉM ZASVĚCENÍ DO 3. SE K TOMU PŘIDALY I FYZICKÉ POTÍŽE. TAK SCHÁNÍM NĚKOHO ZKUŠENÉHO KDO UMÍ REGRESI, PŘÍPADNĚ SRT. KONTAK preal@seznam.cz

Zaslat link

Odpovědět

Replies to This Discussion

Ahoj.
Zkus se obrátit na Křemenáče Honzu. Myslím, že by ti mohl být nápomocen a je z Ostravy.
:)

Odpovědět

AHOJ JMENUJU SE IRCA A ZNAM TERAPEUTA JMENUJE SE MILAN SCUCKA,JE TO UZASNY CLOVEK email:milanscucka@seznam.cz.slunicko v srdci IR.

Odpovědět

Helena Skořepová-terapeutka, dělá regresku, rodinné konstelace tarot aj. skvělá žena- Štěnovice u Plzně

Odpovědět

Doporočujem si prečítať knižky phDr Marty Foučkovej a potom sa rozhodnuť , ked je človek zrelý tak sám dokáže vidieť svoje životy , tiež som po tom kedysi tužila , ale ako to može pomocť tak aj urobiť neplechu .

Odpovědět

a kdo takto nezodpovědně do tebe ty zasvěcení sype??? Zasvěcenec by toto u zasvěcovanýho měl umět nadávkovat.. a pokud máš znát něco z minulých životů tak se to dozvíš. Pachtit se za tím je zcestné.

Odpovědět

RSS

Cítíte, že byste rádi vyjádřili vděk za vytvoření a existenci těchto stránek?
Číslo účtu Ivanky adminky najdete v jejím pokojíku,
a kontakty na další autory v příslušných pokojících jejich.
DĚKUJEME!

Nejnovější aktivity

Sanny left a comment for Petr Z
6 minutes ago
6 minutes ago
7 minutes ago
Sanny left a comment for Dixy
8 minutes ago
Sanny left a comment for Maia
9 minutes ago
Sanny left a comment for shada
10 minutes ago
Sanny added a video
27 minutes ago
m.s. added a discussion
Nihilismus rozkládá v postrádání smysluplných cílů všechny naše ještě zůstávající síly ke společné výstavbě. Konzumní - tržní systém, postavený na co nejtvrdší spotřebě všeho, snaží se otupět veškeré vnitřní - citové potřeby miliard lidí. Zmatek m…
32 minutes ago
34 minutes ago
k té teleportaci..poslední dobou si jí také hodně všímám..tedy hodně..dřív jsem si toho nevšímala vlastně vůbec:-)...např.: sledovala jsem koncert Carerasse..a hle..o pár dní později jsem ho viděla jet autem v Č.Budějovicích, když jsem stála na přec…
1 hour ago
Jirka and Vladimír are now friends
1 hour ago
No možná máš pravdu....když přichází den pocítí to také většina lidí...
1 hour ago
Srdce plná věčného světla pro vás všechny Andílci : ) Miluji tě omlouvám se odpusť mi prosím děkuji Miluji tě omlouvám se odpusť mi prosím děkuji Miluji tě omlouvám se odpusť mi prosím děkuji
2 hours ago
2 hours ago
2 hours ago
2 hours ago
2 hours ago
Karle, Karle.... "...Samozřejmě bych mohl naráz všechny lidi očistit od bytostí i celou tuto planetu, také bych mohl na jednou uzdravit všechny lidi na celé planetě Zemi. ..."
2 hours ago
2 hours ago
Riush Všetkým prajem tajomné a magické Vianoce,:))
2 hours ago

© 2009   Created by Ivanka adminka on Ning.   Create a Ning Network!

Badges  |  Report an Issue  |  Soukromí  |  Terms of Service