Nova Zeme

rodina je neco nadherneho a velmi duleziteho,je to zaklad vseho, je to take jeden z kosmickych zakonu.skoda,ze sem zasahuji nejen instituce, ale take lide,kteri ve jmenu lasky delaji nepekne veci.pak to dopada tak, ze nase republika je na 2 miste v rozvodech,plne domovy duchodcu a ldenek,detskych domovu a zlomenych srdci.rozbitim rodiny dochazi ke katastrofam.asi 65% deti z detskych domovu se podili na kriminalni cinnosti a z nich 70 procent jsou recidiviste.pres prazdniny pak jsou plne nemocnice predskolnich deti, protoze je neni kam dat.proc?proc musi travit prazdiny v nemocnici?proto,ze nekdo narusil rodinu,prihravaji tomu i soucasne zakony a sobeckost lidi,ktzeri hledi jen na sebe, ale ne do sebe.vim,vsechno to spatne se vrati zpatky,ale proc to musi byt?proc musi byt tolik osamelych a opustenych?a tim nemyslim jen deti a seniory?nadherna kombinace pro me je uplna rodina a dobri pratele.takove spojeni je nadhera.jak tak sleduji prispevky hodne z vas si necim takovym prosla,zklamanim.jen proto, ze nekdo jiny byl sobecky.jsem pro lasku,ale aktivni a prozitou,ne pozlatko,ktere se jen trpyti a nic za nim neni jen utrpeni vsech zucastnenych.i kdyz se to utrpeni u vsech nedostavi ve stejny cas,ale stejne se dostavi.Proc?Jak by bylo krasne, kdyby se navzajem setkavaly stastne rodiny navzajem a predavaly si radost a stesti.jen tak,ze chteji a nikdo by je nemusel organizovat, proste by to vsichni chteli.to by bylo krasne.co vy na to?urcite mate sve zkusenosti a ne zrovna prijemne.

Zaslat link

Odpovědět

Replies to This Discussion

no a poniektori mozno mame svoje skusenosti aj zrovna mooooc prijemne... a nevidim dovod, preco sa rozpisovat zosiroka augerechnet o tych druhych... ;-)

Odpovědět

elin,zvlast ty tvoje mooooc prijamne skusenosti by som rad znal.nektori je nemaj,treba jim pomouzes.Adam

Odpovědět

Víš co je paradox? Že některé rodiny se ničí, protože dělají všechno pro rodinu. Znám spoustu rodin kolem sebe, které se rozhodly v lásce ke svým dětem jim dopřát všechno. Tedy měli tím na mysli materiální stránku. A tak si našli lepší práci, popř. začali podnikat a nosili domů více peněz a děti měli všechno kromě času svých rodičů. Povídání, pohlazení, výletů, legrácek a vše krásné, co k láskyplné rodině patří.
Z nudy a rozežranosti pak začnou vyvádět lumpárny, rodiče to psychicky nezvládají, začínají si vyčítat, kde udělali chybu a rozvod je na světě. No a pak už se to veze.
Není to příklad mé rodiny, ale spousty v mém okolí.
Takže potřeba je, aby lidé pochopili, že nejdůležitější je láska - a pak už se to všechno nějak udělá.

Odpovědět

petra,jako vzdy zivotne moudra.je to tak,ale to je to,penize nedelaji krasne vztahy.a laska?kdyz neni partnerstvi, kdy si jeden druheho vazi,tam nepomuze ani laska.casto navic byva zamenovana s pripoutanosti a to je spatne.a zvlaste ve vztahu ro¨dice-deti se projevuje laska "opici".moudra hlavicka s nohama na zemi.to je super.ciao tvuj adam

Odpovědět

někdy jsou mi daleko bližší cizí lidé než někteří moji příbuzní....myslím, že je to tím, že v pokrevní přízni se nevyskytuje vždy přízeň duševní. Tak to prostě je. Touhou duše je se vyvíjet a vyvíjej se když nemáš kontrasty, když není žádné tření, žádné výzvy a překážky a jsi jen mezi těmi, kteří ti maximálně rozumí, vše jde hladce a bez odporu.....z čeho se tedy máš učit?

Odpovědět

nemyslim tim pokrevni przen, ale rodinu,prarodice, rodice, deti, vnuci.a ucit se?nejlepe od deti,pratele jsou fajn,ale dnes jsou tady,zitra tam,maji take svuj osobni zivot,kdyz ne dnes tak treba za rok a pak si jen pisete, nebo obcas zavolate.ale rodina je porad.i kdyz se meni a casto se stava,ze ti take uplne maximalne nerozumi,zvlaste deti nebo vnuci.jsi stastny clovicek, ze ti to jde zatom hladce a bez odporu.moc ti preji,aby ti to vydrzelo co nejdele.tvuj adam

Odpovědět

ano, přátelé tu dnes jsou a zítra nemusí být, ale taktéž rodina, včera byla a dnes už není....a že mi to jde zatím hladce? .....já bych to díky svým zkušennostem a zážitkům neřekla, ale to je právě to, co mě formuje. Neznáš můj životní ani rodinný příběh, ale po všem, co jsem prožila dnes skutečně mohu říct, že se začínám cítit i šťastně, jinými slovy začíná to být hladší, když začínám chápat....

Odpovědět

Šťastná to žena... to je citát prosím, z knihy Babička od Boženy Němcové :-)

Odpovědět

Svatý,jsi velice moudrý,v té útlé knížečce je krásný příklad jaká může být rodina krásná.

Odpovědět

:-)

Odpovědět

moje modre srdce,nadhera!koukam,ze zase dochazi u tebe ke zmene.je to pekne,ale jeste kousek.ciao adam

Odpovědět

Modré srdce,proč se předvádět,jsi takový, jaký jsi,buď na to hrdý.Ještě potřebuješ méně teorie a více číst sám v sobě.Bude to bolet, ale vykročíš do nového života.Kolem závažného zlomu ve Tvém životě vidím spoustu bílých růží.Až se do takové situace dostaneš,poznaš štěstí.To štěstí si chraň.Tehdy už budeš vědět jak.Tvoje Si

Odpovědět

RSS

Cítíte, že byste rádi vyjádřili vděk za vytvoření a existenci těchto stránek?
Číslo účtu Ivanky adminky najdete v jejím pokojíku,
a kontakty na další autory v příslušných pokojících jejich.
DĚKUJEME!

Nejnovější aktivity

43 seconds ago
1 minute ago
2 minutes ago
3 minutes ago
Priscila9 left a comment for SiR
4 minutes ago
6 minutes ago
8 minutes ago
15 minutes ago
18 minutes ago
18 minutes ago
NaThanael ~o~ Zivot je dar a pritomny okamih je vsetko co mame. Vecnost existuje v momentoch okamihov..
21 minutes ago
Tygr left a comment for Nadja
31 minutes ago
Ta energie o které mluvím ,proudí do všech lidí každý den. Poslední dny je to cítit intenzivněji. Tu energii dostáváme od matičky Země, proudí nám do nás hlavou a opět nohami vychází spět do matičky Země. Přesný časy kdy ta vyšší energie do nás prou…
33 minutes ago
Nadja left a comment for Tygr
53 minutes ago
58 minutes ago
1 hour ago
jiloun gave a gift to Nexadt
From the Gift Store
1 hour ago
1 hour ago
Já myslím,že každý cítí energie jinak,podle svých možností a podle toho,jakou energii přijímá.... Já kdysi víc cítil hlavu,teď srdce v nepravidelných intervalech... Nevím na co potřebuješ svědky?To,že někdo cítí to co ty,ti má potvrdit tvoje cítění?
1 hour ago
1 hour ago

© 2009   Created by Ivanka adminka on Ning.   Create a Ning Network!

Badges  |  Report an Issue  |  Soukromí  |  Terms of Service