Nova Zeme

rodina je neco nadherneho a velmi duleziteho,je to zaklad vseho, je to take jeden z kosmickych zakonu.skoda,ze sem zasahuji nejen instituce, ale take lide,kteri ve jmenu lasky delaji nepekne veci.pak to dopada tak, ze nase republika je na 2 miste v rozvodech,plne domovy duchodcu a ldenek,detskych domovu a zlomenych srdci.rozbitim rodiny dochazi ke katastrofam.asi 65% deti z detskych domovu se podili na kriminalni cinnosti a z nich 70 procent jsou recidiviste.pres prazdniny pak jsou plne nemocnice predskolnich deti, protoze je neni kam dat.proc?proc musi travit prazdiny v nemocnici?proto,ze nekdo narusil rodinu,prihravaji tomu i soucasne zakony a sobeckost lidi,ktzeri hledi jen na sebe, ale ne do sebe.vim,vsechno to spatne se vrati zpatky,ale proc to musi byt?proc musi byt tolik osamelych a opustenych?a tim nemyslim jen deti a seniory?nadherna kombinace pro me je uplna rodina a dobri pratele.takove spojeni je nadhera.jak tak sleduji prispevky hodne z vas si necim takovym prosla,zklamanim.jen proto, ze nekdo jiny byl sobecky.jsem pro lasku,ale aktivni a prozitou,ne pozlatko,ktere se jen trpyti a nic za nim neni jen utrpeni vsech zucastnenych.i kdyz se to utrpeni u vsech nedostavi ve stejny cas,ale stejne se dostavi.Proc?Jak by bylo krasne, kdyby se navzajem setkavaly stastne rodiny navzajem a predavaly si radost a stesti.jen tak,ze chteji a nikdo by je nemusel organizovat, proste by to vsichni chteli.to by bylo krasne.co vy na to?urcite mate sve zkusenosti a ne zrovna prijemne.

Zaslat link

Odpovědět

Replies to This Discussion

Milá Amazonko,nejsi Osho.A on neí Bůh.Mýliti se je lidské.Buď sama sebou a pak přijde poznání.

Odpovědět

Milá Sfingo, vím, že nejsem Osho. Vypadá to, že ti Osho nechutná. Buď svá. Klidně ho vyplivni :-)
Jsem pozemšťanka a do mého života vždy přicházelo poznání skrze jiné lidi. Nestydím se za to, že mě v něčem ovlivnili. Cením si toho jako jednoho z kanálů, kudy může přijít Pravda, což na vyšší úrovni je jedna z forem Boha, která mě přitahuje. Každý má svůj způsob a vše je někomu k něčemu dobré. Divím se, že zrovna ty se stavíš, jako bys to nevěděla.

Odpovědět

amazonko,to rekl Osho a co rekl Buh?jsi holcicko zatrpkla.neveris ve stesti, v lasku ,ale neboj,take to jednou poznas.je to nadhera!preji,aby to bylo brzo.Tvuj adam

Odpovědět

Adame, kluku zlatá, nejsem zatrpklá, jen mám jiný názor než ty. To se na Nové zemi občas stává. Jen jsem skeptická k fungování rodiny v dnešních podmínkách a k tomu mě vedou vlastní zkušenosti. Mám štěstí a lásku, jenže mimo rodinu :-), a tak mě rodina neláká, nevidím tam žádné blaho, které bych jinde též nemohla zažít. Pa, buď si šťastný v rodině, chceš-li. Tvoje Amazonka

Odpovědět

Rodina je zaklad všeho pozitivního,co ve svém důsledku ovlivní život na této planetě.Je to pravá láska, harmonie tady na zemi.

Odpovědět

sfinga,tos rekla krasne.take to tak citim.jsi moudra.Tvuj Adam

Odpovědět

Abych to shrnula, jsou tu lidé s názorem, že rodina nefunguje a mnoho negativ a pak jsou tu ti, co říkají, že rodina je základ...oba názory jsou v pořádku, protože máme každý jiné zkušennosti a úhel pohledu a pro každěho z nás pracuje přesně to, co pro nás má fungovat (z čeho se právě učíme)....takže vše je správně. Adam se ptal jak to kdo cítí, jaký má kdo na to názor, tak se prosím zbytečně nenapadejme kvůli těm rozdílům. Zdravím vás přátelé.

Odpovědět

Milá jasmiin, dovol mi prosím, abych vyjádřil, že s tebou cítím... nic víc k tobě dál říkat nebudu. Zajímá mne příčina tohoto stavu, nyní tvého jindy někoho jiného. Vyjádřím to obecně: "Nesuďte, abyste sami nebyli souzeni..." Kdo máš oči ke čtení, čti.

Odpovědět

hele svaty,ty prece velice dobre znas bozi zakony.tam je to take.co ty na to,jsou snad prekonane.mozna bys je mohl pripomenout v soucasne reci.aby tomu vsichni rozumeli.ha,jsem zvedavy,jestli se s tim vyporadas.svatiku zlobim?adam

Odpovědět

jasmin,jsi moudra hlavicka.vazim si te.adam

Odpovědět

rodina je velmi zvláštní společenství lidiček...tu do které jsme se narodili jsme si sami vybrali, byla doba, kdy jsem to nemohla překousnout, dodnes se to učím a je mi líp,pak jsem přidala do svého života další rodinu a opět jsem se divila,kde jsem se tam vzala...dneska vím, že to úžasná cesta vpřed,jsou to úžasní lidští andělé,kteří mi přišli pomoc vytvořit tu mojí rodinu...miluji svojí velkou rodinu, učím se přes generace toleranci a lásku a je to nádherné :-) do své rodiny počítám všechny svoje milované přátele,které mají svoje malé rodinky a společně se učíme .-) každý přinese kousek poznání,bolesti i radosti :-)

Odpovědět

Není to tak dávno..jela jsem autem a pak mi to došlo..svitlo mi..celý život se snažíš pochopit proč..a přitom je to tak jednoduché..prostě jí ber takovou jaká je..druhý den jsem došla za maminou a poděkovala jí za to..že byla mojí velikou učitelkou..byla tvrdá..jinak to neuměla..i k ní byli tvrdí..možná ještě víc..každý milujeme jinak..po svém..každé takové poznání je pro mne veliký dar..vím..že jsem teprve na začátku...
Mám doma tři děti..každé je jiné..jsou to velice silné osobnosti..kterým můžeme nalhávat cokoli..oni cítí a ví..že je to jinak..Miluji je za to..že tu jsou.Za to jací jsou.Jsou mi velkými učiteli.Děkuji za to..že přichází nová generace.A že mi bylo dopřáno otevřít oči a uvědomit si..že žiji teď a tady.
Vím však..že brzy bude vše jinak..ještě není ten správný čas.
Květa

Odpovědět

RSS

Cítíte, že byste rádi vyjádřili vděk za vytvoření a existenci těchto stránek?
Číslo účtu Ivanky adminky najdete v jejím pokojíku,
a kontakty na další autory v příslušných pokojících jejich.
DĚKUJEME!

Nejnovější aktivity

Sanny left a comment for Petr Z
6 minutes ago
6 minutes ago
7 minutes ago
Sanny left a comment for Dixy
8 minutes ago
Sanny left a comment for Maia
9 minutes ago
Sanny left a comment for shada
10 minutes ago
Sanny added a video
27 minutes ago
m.s. added a discussion
Nihilismus rozkládá v postrádání smysluplných cílů všechny naše ještě zůstávající síly ke společné výstavbě. Konzumní - tržní systém, postavený na co nejtvrdší spotřebě všeho, snaží se otupět veškeré vnitřní - citové potřeby miliard lidí. Zmatek m…
32 minutes ago
34 minutes ago
k té teleportaci..poslední dobou si jí také hodně všímám..tedy hodně..dřív jsem si toho nevšímala vlastně vůbec:-)...např.: sledovala jsem koncert Carerasse..a hle..o pár dní později jsem ho viděla jet autem v Č.Budějovicích, když jsem stála na přec…
1 hour ago
Jirka and Vladimír are now friends
1 hour ago
No možná máš pravdu....když přichází den pocítí to také většina lidí...
1 hour ago
Srdce plná věčného světla pro vás všechny Andílci : ) Miluji tě omlouvám se odpusť mi prosím děkuji Miluji tě omlouvám se odpusť mi prosím děkuji Miluji tě omlouvám se odpusť mi prosím děkuji
2 hours ago
2 hours ago
2 hours ago
2 hours ago
2 hours ago
Karle, Karle.... "...Samozřejmě bych mohl naráz všechny lidi očistit od bytostí i celou tuto planetu, také bych mohl na jednou uzdravit všechny lidi na celé planetě Zemi. ..."
2 hours ago
2 hours ago
Riush Všetkým prajem tajomné a magické Vianoce,:))
2 hours ago

© 2009   Created by Ivanka adminka on Ning.   Create a Ning Network!

Badges  |  Report an Issue  |  Soukromí  |  Terms of Service