Nova Zeme

rodina je neco nadherneho a velmi duleziteho,je to zaklad vseho, je to take jeden z kosmickych zakonu.skoda,ze sem zasahuji nejen instituce, ale take lide,kteri ve jmenu lasky delaji nepekne veci.pak to dopada tak, ze nase republika je na 2 miste v rozvodech,plne domovy duchodcu a ldenek,detskych domovu a zlomenych srdci.rozbitim rodiny dochazi ke katastrofam.asi 65% deti z detskych domovu se podili na kriminalni cinnosti a z nich 70 procent jsou recidiviste.pres prazdniny pak jsou plne nemocnice predskolnich deti, protoze je neni kam dat.proc?proc musi travit prazdiny v nemocnici?proto,ze nekdo narusil rodinu,prihravaji tomu i soucasne zakony a sobeckost lidi,ktzeri hledi jen na sebe, ale ne do sebe.vim,vsechno to spatne se vrati zpatky,ale proc to musi byt?proc musi byt tolik osamelych a opustenych?a tim nemyslim jen deti a seniory?nadherna kombinace pro me je uplna rodina a dobri pratele.takove spojeni je nadhera.jak tak sleduji prispevky hodne z vas si necim takovym prosla,zklamanim.jen proto, ze nekdo jiny byl sobecky.jsem pro lasku,ale aktivni a prozitou,ne pozlatko,ktere se jen trpyti a nic za nim neni jen utrpeni vsech zucastnenych.i kdyz se to utrpeni u vsech nedostavi ve stejny cas,ale stejne se dostavi.Proc?Jak by bylo krasne, kdyby se navzajem setkavaly stastne rodiny navzajem a predavaly si radost a stesti.jen tak,ze chteji a nikdo by je nemusel organizovat, proste by to vsichni chteli.to by bylo krasne.co vy na to?urcite mate sve zkusenosti a ne zrovna prijemne.

Zaslat link

Odpovědět

Replies to This Discussion

ano svato, jsem rad, ze krome srdce mas i rozum. Jeden bez druheho nic nenadela.

Odpovědět

...ale prečo furt o tom "negatívnom"????
...trocha úsmevu prosím!!!!!!!!:))))))))))
Prečo sa nepozerať OPTIMISTICKY?

Odpovědět

Konci se cyklus, kdy beda te zene, ktere muz vladl. My jako chlapi se oduchovnujeme, citis to, ze, musi to byt rychle, aby mezi nami a zenami nastala harmonie, az to bude bude vsechno. Vidis, zeny jsou vsude, vetraji vsude . tam, kde my jsme zasmradili. A je to tak dobre. Tak kazdy muz , pokud bude moudry, nebude o zadne zene, ktera mu vlezla do zivota mluvit jako o svem prokleti. Protoze kazde prokleti je zaroven spasenim. Vitam, kazdou holku, zenu, kterou potkavam v zivote, tady na nove zemi, proste vsude a vim, ze ona me potkala proto, abych ja mohl jit dal.Prichazi doba, kdy si podame ruce a nikdo nebude v presile, protoze vyhraje sila Ducha, a ta bude v harmonii a v rovnovaze. Zena na Hrad!

Odpovědět

Jsi krásna, vyvýjející se bytost.Ještě více hledej v sobě než kolem sebe.Štěstí Ti přinesou žluté růže,to štěstí,po kterém touží Tvé srdce.

Odpovědět

ja mam ale rad bile lilie a s tim nic nenadelam vis Sfingo. Kazdy clovek na svete je krasny, kazdy. A ja si to o kazdem myslim cely zivot. Vim to. I kdyby se ta krasa mela vytahnout az s paty. Trochu te asi zklamu , nemam zadne prani.Zadne. Ani se o to nestaram. Takze to je nakonec tak, ze vsechno, co jsem a co je kolem mne je velke stesti. Ja uz nic nebudu hledat Sfingo, vsechno uz je u mne doma.Malo me znas.

Odpovědět

No, Aleši, hájíš svou nalezenou pozici, to je ok samozřejmě, ale tak nějak cítím, a promiň, nic mi do toho není, kromě toho, že jsi můj přítel, co když jsi trochu "zamrznul" ? Co když ani tato tvoje pozice, i když moudrá, není tou konečnou, které máš dosáhnout...? Co když ta Sfinga - nic o ní nevíme sice - ale co když ti přináší impuls? Já to řeknu ještě víc osobně: píšeš tady v diskusích moudré věty, proti kterým se nedá dost dobře nic namítnout, kromě toho, že se to nedá žít... Nedá se to žít ve "standardním" prostředí, v prostředí rodiny a pod.

Odpovědět

Svato, zadna pozice neni konecna. Zadna. Vsechno se vyvyji a to neustale. A ty moudre vety, samozrejme nejsou pro kazdeho. Kazdy ma ty sve modre vety, kazdy ma jine, protoze kazdy je jiny, ja mam jen ty vety, ktere jsem zazil, o jinych bych nepsal, protoze bych si pripadal jako spekulant, nebo lhar. Pisu to, co jsem zazil a co ziju. Protoze pro me je pravda vzdy, to co je. Nic vic. Nestaram se o svoji pozici, ona si me najde sama. Kdyz rikas, ze se to neda zit, takpredpokladam,zeto nezijes, ze jsi sam. Ja to ale ziju,proto o tom mluvim, sam neziju. Jeasi treba nebyt standratnim a vse se zmeni. .

Odpovědět

alesku kecas,ted nemas prani, ale zitra?a tahat krasu z paty,tak akorat trn.takze kamarade,prece jen te bota tlaci,ale rikas si,ja to necitim, netlaci.uvidime,co bude dal.tvu adam

Odpovědět

ja se adame, kamarade muj milovany, nestaram co bude zitra, veris? A tahal jsem krasu tech druhych, jestli jsi to necetl dobre, mi Sfinga rekla, ze krasny jsem. Takze jsem mluvil o vsech. Te, kdoje krasny, ten to nepotrebuje slyset, bude i bez toho a ten, kdo neni, tomu to vubec nepomuze to mluvit. Jeste te to tlaci?

Odpovědět

Tak něco napiš sám, Filipe :-) pokud je ta výtka ke mně, tak já jsem to nepsal se záměrem šířit negaci, chtěl jsem konstatovat...

Odpovědět

Filípku, cesta k optimismu vede přes negativno . Pokud se rovnou hupsne do optimismu, je to falešné, neúplné, přelakovávání na růžovo... Tudy kráčejí ty rychlokvašky, kterým je všechno hned jasné a vědí, jak a co by měli druzí dělat, aby byli vysmátí jako oni. Jenže Boží mlýny melou...

Odpovědět

juj,ivi,tak takovou zkusenost nemam.jsem optimista od narozeni,ze by me nalakovali uz v prenatalnim stadiu?ale s temi bozimi mlyny mas naprostou pravdu.a ted v posledni dobe melou velice rychle,viditelne a ucinne.mam radost,ze nejsi rychlokvaska,to bys nemohla zalozit ani tyto stranky.je to super napad.ciao adam

Odpovědět

RSS

Cítíte, že byste rádi vyjádřili vděk za vytvoření a existenci těchto stránek?
Číslo účtu Ivanky adminky najdete v jejím pokojíku,
a kontakty na další autory v příslušných pokojících jejich.
DĚKUJEME!

Nejnovější aktivity

Jirka and Vladimír are now friends
5 minutes ago
No možná máš pravdu....když přichází den pocítí to také většina lidí...
11 minutes ago
Srdce plná věčného světla pro vás všechny Andílci : ) Miluji tě omlouvám se odpusť mi prosím děkuji Miluji tě omlouvám se odpusť mi prosím děkuji Miluji tě omlouvám se odpusť mi prosím děkuji
37 minutes ago
49 minutes ago
49 minutes ago
50 minutes ago
51 minutes ago
Karle, Karle.... "...Samozřejmě bych mohl naráz všechny lidi očistit od bytostí i celou tuto planetu, také bych mohl na jednou uzdravit všechny lidi na celé planetě Zemi. ..."
1 hour ago
1 hour ago
Riush Všetkým prajem tajomné a magické Vianoce,:))
1 hour ago
ღ Dimas ღ Třpytivý pozdrav sněžných vloček, pěkné dárky pod stromeček. Klid a radost na Vánoce, mnoho štěstí v novém roce.
1 hour ago
1 hour ago
My děkujeme ,za tvé krásné obrázky.
1 hour ago
Krásné.
1 hour ago
To bývala má ikona, dřív... :)
2 hours ago
2 hours ago
Milá jmenovkyně, táž situacese mi stala asi před dvěma roky, dodnes nevím, co to znamenalo. \ležela jsem v posteli a najednou jako by mne někdo zparalyzoval, nemohla jsem křičet, pohnout ničím ani vlastně nic. \jen mé vědomí bylo v pohotovosti a já…
2 hours ago
Krásný obrázek,můj andfěl strážce je Nathaniel a dozvěděla jsem se o něm tak,že se mi představil,pak jsem hledala na andělských stránkách a zjistila jse,že je to strážce ohně
2 hours ago
Adrianna left a comment for Indi
2 hours ago
Nic nie je nahoda a my to vsetko mozeme len interpretovat viac ci menej uspesne. S demografickym rozdelenim vzostup Zeme podla mna nema nic spolocne - ak sa clovek narodi v chudobe, tak si to proste potrebuje este doplnit do svojej mozaiky zazitkov,…
2 hours ago

© 2009   Created by Ivanka adminka on Ning.   Create a Ning Network!

Badges  |  Report an Issue  |  Soukromí  |  Terms of Service