Pozor si dajte najme na sektu Vesmirni lide a vsetky ty "anjeli svetla" lebo si zahravaji se silami ktorym nerozumi, je to smesne a nebezpecne zaroven a isty Pan Benda si urobil dobry obchod skrze taketo maluvky smiesne a skrze oblbovani ludi nesmyslama, staci ked sa ho zeptate z ceho budeme jist a kdo nam da na zivobytie ked nemame otrocit a pracovat jak vravi Pan Benda a ostatni jeho nasledovnici (Arnap atd).Bol sem jednim z nich nez sem odhalil tento ich veliky podvod. Zadni vesmirani Vam na jidlo a najem nedaji a co si clovek nevyrobi to nemaa k tomu mu dopomaha jen Buh a rozum ktory kazdy dostal, proto se zobudte a nemysete na takoveto somariny,blbosti.
Boh nas ochranuj. AMEN
Témata:
Permalink Reply by Scooobydoo on February 25, 2012 at 1:13pm Lokal TV Pišta Lakatoš/ zostrih z 2. časti S.R.O. TV
http://www.youtube.com/watch?v=mh4iQgL_K-c&feature=related
od 1:30 je rozhovor s vesmirni lide :D
Permalink Reply by JosefJosef on April 8, 2012 at 6:30pm Lidé jsouce takové povahy, lidé mají nezřízenou schopnost se svou chvástavou drzostí odstrkovat každého, kdo je jiný, obracet dotyčného na svou lidskou víru, vlastní způsob a styl života.
Permalink Reply by Živé Světlo on April 9, 2012 at 9:38am Co "bůh" stvořil, to má. :-) Protože člověka nestvořil pravý Bůh, ale tzv. padlí andělé, proto taky jejich dílo podle toho tak vypadá. :-( Nuž ale nestěžujme si, mohlo to dopadnout podstatně hůře. :-)
Více podrobností je v článku s názvem: "Kdo stvořil člověka, kdo jsou to tzv. padlí andělé, kdo bytosti světla a kam se kdo zařazuje a proč", který je uveden zde: http://www.inner-light.ning.com/forum/topics/kdo-stvoril-cloveka-kd...
Permalink Reply by Crabat on April 9, 2012 at 9:56am Nesouhlasím! Člověka nestvořil ani Bůh, ani žádní padlí andělé, stvořili jsme se sami skrze naše Átmá. (Jednotlivá Átmá však stvořil Nejvyšší, to každopádně.)
Žádný totiž nemá takovou moc, aby naši duši uvěznil, kam jen ho napadne. Bůh pak podobné věci nečiní. Ale byla to jen naše vlastní vůle, která přijala tuto formu pro poučení a získání moudrosti. To, že potom někdo mohl využít naší volby a "trochu" nám to zpestřit, je už úplně jiná věc. Avšak zdrojem našich inkarnací je toliko Átmá.
Jo a Josefe, přestaň se opakovat. ;o)
Permalink Reply by jamare on April 9, 2012 at 10:03am Ano souhlasím s tebou Crabate ,zrovna včera mi to bylo ukázáno od prvopočátku .Koukla jsem se někam za Vědomí .Nevím jak to popsat slovy.Už chápu proč my sami jsme Bohové a I pravdu, že pro nás je Bůh Jediný.Fakt bych to chtěla vyjádřit ,ale nevím jak.
Permalink Reply by Crabat on April 9, 2012 at 10:47am Páni.., kráčíš mílovými skoky kupředu, ani to nestačím sledovat...
Teď jenom nezapomeň na introspekci, mohlo by Tě to hodit někam, kam bys až zase jít nechtěla. A neustále bych na Tvém místě zůstával v kontaktu s Nejvyšším. To On tě vlastně takhle urychlil, tak na to nezapomínej a jdi v Jeho intencích bez výhrad, neboť Tě povede do kruhu. A jelikož se našemu vědomí pak může zdát, že vlastně kráčí zpátky, má tendenci Ho v určitém okamžiku začít korigovat. Ale to by byla zásadní chyba.., za kterou se platí. A někdy velmi draze.
Permalink Reply by jamare on April 10, 2012 at 6:45pm Děkuji Crabate, mám na paměti . Pokora a vedení Nejvyššího je na prvním místě.
Permalink Reply by grétka on April 9, 2012 at 1:41pm No teda! Dobre vidim?
lebo ja mam teplotu a zimnicu...
Permalink Reply by Živé Světlo on April 9, 2012 at 12:22pm Souhlasit nemusíš, :-) to ti nikdo nebere, :-) ale faktem je to, že většina pozemšťanů je nižší já tzv. padlých andělů. Když nesouhlasíš, možná jsi anděl, třeba právě ten padlý. :-) Jak tvoření funguje je uvedeno v článku s názvem "vesmírné perpetum mobile", který je uveden zde: www.trefy.cz/vesmirneperpetummobile
Permalink Reply by Crabat on April 9, 2012 at 12:54pm Já vím, že souhlasit nemusím a že mi to nikdo nemůže upřít, proto jsem to také psal. ;o)
To, co říkáš, je Tvá teorie.., moje je zase tahle. Kdo z nás je schopen rozsoudit, kde leží pravda?.. Na konečný verdikt, než se to dozvíme, si budeme muset ještě chvíli počkat. Ale možná platí obě idey zároveň, to jen naše příliš úzce vyspecifikovaná mysl to není schopna najednou pojmout.., kdo ví?..
Takže asi takhle se na celou věc dívám.
I odlišným názorům. ;o)
Permalink Reply by jamare on April 10, 2012 at 6:46pm Lumčo, jsi jak ti žluťáci ,kdo nejde s tebou je padlý anděl,jako vždy jsi mě pobavil.
Permalink Reply by Martina Elijah on April 10, 2012 at 9:33am A když, Josefe, vyměníme slova? Co teď?
Žluťásci jsouce takové povahy, mají nezřízenou schopnost se svou chvástavou drzostí odstrkovat - nazývat ho ještěry z pekel - každého, kdo je jiný, obracet dotyčného na svou víru, vlastní způsob a styl života.
Vítejte u nás!
Zaregistrovat se
nebo se přihlásit
✡♥ ARNAP ♥✡ www.andele-nebe.cz commented on Duše's video
Duše posted a video
anahaj replied to JnK's discussion Kam směřuješ Nová země?
Kulík replied to Lukáš's discussion Prodám knihy s duchovní tématikou. Jako nové. Za méně než poloviční cenu než v obchodech.
Ilumauir Kamil replied to Mikelangelo's discussion Sebesjednocení
Prosíme Vás o finanční příspěvky

Svět bez hranic a další knihy pro váš rozvoj.

Vegetariánská prodejna a jídelna, e-shop
Duchovní univerzita Bytí

© 2012 Created by Ivanka adminka.