Nova Zeme

Pozor si dajte najme na sektu Vesmirni lide a vsetky ty "anjeli svetla" lebo si zahravaji se silami ktorym nerozumi, je to smesne a nebezpecne zaroven a isty Pan Benda si urobil dobry obchod skrze taketo maluvky smiesne a skrze oblbovani ludi nesmyslama, staci ked sa ho zeptate z ceho budeme jist a kdo nam da na zivobytie ked nemame otrocit a pracovat jak vravi Pan Benda a ostatni jeho nasledovnici (Arnap atd).Bol sem jednim z nich nez sem odhalil tento ich veliky podvod. Zadni vesmirani Vam na jidlo a najem nedaji a co si clovek nevyrobi to nemaa k tomu mu dopomaha jen Buh a rozum ktory kazdy dostal, proto se zobudte a nemysete na takoveto somariny,blbosti.

Humanum est errare, sed diabolicum perseverare
/Mýliť sa je ľudské, ale zotrvávať v omyle diabolské/

„Nech vás nikto nezvedie prázdnymi rečami. Lebo na neposlušných synov za to prichádza Boží hnev. Nemajte s nimi nič spoločné. Lebo kedysi ste boli tmou, ale teraz ste svetlom v Pánovi. Žite ako deti svetla. Veď ovocie svetla je vo všetkej dobrote, spravodlivosti a pravde. Skúmajte, čo sa páči Pánovi a nemajte účasť na neplodných skutkoch tmy; radšej ich odhaľujte." (Ef 5, 6 – 11)

Boh nas ochranuj. AMEN

Views: 16903

Odpovědět

Replies to This Discussion

Lokal TV Pišta Lakatoš/ zostrih z 2. časti S.R.O. TV

http://www.youtube.com/watch?v=mh4iQgL_K-c&feature=related

od 1:30 je rozhovor s vesmirni lide :D

Lidé jsouce takové povahy, lidé mají nezřízenou schopnost se svou chvástavou drzostí odstrkovat každého, kdo je jiný, obracet dotyčného na svou lidskou víru, vlastní způsob a styl života.

www.vesmirni-lide.cz

Co "bůh" stvořil, to má. :-) Protože člověka nestvořil pravý Bůh, ale tzv. padlí andělé, proto taky jejich dílo podle toho tak vypadá. :-( Nuž ale nestěžujme si, mohlo to dopadnout podstatně hůře. :-)

Více podrobností je v článku s názvem: "Kdo stvořil člověka, kdo jsou to tzv. padlí andělé, kdo bytosti světla a kam se kdo zařazuje a proč", který je uveden zde: http://www.inner-light.ning.com/forum/topics/kdo-stvoril-cloveka-kd...

Nesouhlasím! Člověka nestvořil ani Bůh, ani žádní padlí andělé, stvořili jsme se sami skrze naše Átmá. (Jednotlivá Átmá však stvořil Nejvyšší, to každopádně.)

Žádný totiž nemá takovou moc, aby naši duši uvěznil, kam jen ho napadne. Bůh pak podobné věci nečiní. Ale byla to jen naše vlastní vůle, která přijala tuto formu pro poučení a získání moudrosti. To, že potom někdo mohl využít naší volby a "trochu" nám to zpestřit, je už úplně jiná věc. Avšak zdrojem našich inkarnací je toliko Átmá. 

Jo a Josefe, přestaň se opakovat. ;o) 

Ano souhlasím s tebou Crabate ,zrovna včera mi to bylo ukázáno od prvopočátku .Koukla jsem se někam za Vědomí .Nevím jak to popsat slovy.Už chápu proč my sami jsme Bohové a I pravdu, že pro nás je Bůh Jediný.Fakt bych to chtěla vyjádřit ,ale nevím jak.

Páni.., kráčíš mílovými skoky kupředu, ani to nestačím sledovat...

Teď jenom nezapomeň na introspekci, mohlo by Tě to hodit někam, kam bys až zase jít nechtěla. A neustále bych na Tvém místě zůstával v kontaktu s Nejvyšším. To On tě vlastně takhle urychlil, tak na to nezapomínej a jdi v Jeho intencích bez výhrad, neboť Tě povede do kruhu. A jelikož se našemu vědomí pak může zdát, že vlastně kráčí zpátky, má tendenci Ho v určitém okamžiku začít korigovat. Ale to by byla zásadní chyba.., za kterou se platí. A někdy velmi draze.

Děkuji Crabate, mám na paměti . Pokora a vedení Nejvyššího je na prvním místě.

No teda! Dobre vidim?

lebo ja mam teplotu a zimnicu... 

Souhlasit nemusíš, :-) to ti nikdo nebere, :-) ale faktem je to, že většina pozemšťanů je nižší já tzv. padlých andělů. Když nesouhlasíš, možná jsi anděl, třeba právě ten padlý. :-) Jak tvoření funguje je uvedeno v článku s názvem "vesmírné perpetum mobile", který je uveden zde: www.trefy.cz/vesmirneperpetummobile

Já vím, že souhlasit nemusím a že mi to nikdo nemůže upřít, proto jsem to také psal. ;o)

To, co říkáš, je Tvá teorie.., moje je zase tahle. Kdo z nás je schopen rozsoudit, kde leží pravda?.. Na konečný verdikt, než se to dozvíme, si budeme muset ještě chvíli počkat. Ale možná platí obě idey zároveň, to jen naše příliš úzce vyspecifikovaná mysl to není schopna najednou pojmout.., kdo ví?..

Takže asi takhle se na celou věc dívám. I odlišným názorům. ;o) 

Lumčo, jsi jak ti žluťáci ,kdo nejde s tebou je padlý anděl,jako vždy jsi mě pobavil.

A když, Josefe, vyměníme slova? Co teď?

Žluťásci  jsouce takové povahy,  mají nezřízenou schopnost se svou chvástavou drzostí odstrkovat - nazývat ho ještěry z pekel -  každého, kdo je jiný, obracet dotyčného na svou  víru, vlastní způsob a styl života.

RSS

Společenství vzájemné podpory

Informace:

Nejnovější aktivity

Ladislav commented on Ivanka adminka's group Práce se sny
"Vďaka aj za tie ženské lodičky, lebo všetko vo stvorení je dobré."
5 hours ago
✡♥ ARNAP ♥✡ www.andele-nebe.cz commented on Duše's video
Náhled

Igor Chaun hovoří ve Fakta Barbory Tachecí - TV Prima (24. 5. 2012)

"Prezentace lodí andělů nebes 25.5.2012 Jižní…"
7 hours ago
Duše posted a video

Igor Chaun hovoří ve Fakta Barbory Tachecí - TV Prima (24. 5. 2012)

O změněných stavech vědomí, ayahuasce, amazonských rituálech, mimozemšťanech a Kongresu 2012. Režisér a duchovní hledač na pozvání obávané moderátorky hovoří...
8 hours ago
ren commented on Ivanka adminka's group Setkávání v BRNĚ
"SLUNCE, Radnická 4, Brno 1.6. 20.00  ŽIARISLAV / koncert pro naladění…"
9 hours ago
ren commented on ren's group ♥♥♥SLUNCE - SETKÁVÁNÍ V NOVÉM VĚKU ♥♥♥
"SLUNCE, Radnická 4, Brno   1.6. 20.00  ŽIARISLAV / koncert pro naladění…"
9 hours ago
ren replied to ren's discussion Luisa Muratori, Promluva k lidem
"Toto je efekt portálu 5. dimenze, která funguje jako skener: načte a podle poměru…"
9 hours ago
lofinka je nyní členem Nové Země. Přivítejte jej!
18 hours ago
Poustevnice Alibech posted photos
20 hours ago
anahaj replied to JnK's discussion Kam směřuješ Nová země?
"Zdravím všechny s krásným pátečním večerem i Tebe JnK.…"
20 hours ago
Kulík replied to Lukáš's discussion Prodám knihy s duchovní tématikou. Jako nové. Za méně než poloviční cenu než v obchodech.
"Ahojky, rád přijímám nabídku na Prastaré tajemství květu…"
23 hours ago
Ilumauir Kamil replied to Mikelangelo's discussion Sebesjednocení
"zdravím Jirko, dnes jsou to právě 4 roky, co jsi mě na přechod ohně na…"
yesterday
Zoltan Egry commented on Ivanka adminka's group Práce se sny
"Tie ženské lodičky sú v hre vlastne vždy... Zoltán "
yesterday

Prostor pro Vaši reklamu

REKLAMA NA NZ
Jak o ni zažádat?
Jaké jsou ceny?
Nově jsme zavedli SLEVY!

Prosíme Vás o finanční příspěvky

na zaplacení dalšího provozu našich stránek
na účet u mBanky, č.ú. 670100-2207965861/6210
Děkujeme, že můžeme pokračovat!
Více informací zde

Svět bez hranic a další knihy pro váš rozvoj.

Zasvěcení, Léčení, Čakry, Kyvadlo, Energetická schránka
Vegetariánská prodejna a jídelna, e-shop
Duchovní univerzita Bytí

Cesta k pravdě
Astrolog, terapeut a léčitel Vít Kuntoš

Zasvěcení / Léčení - Transformace 333 - ZDARMA
 Duchovní metody léčení
Biorezonanční terapie, léčení vyššími frekvencemi
Váš čLOVěK
Uvědomění a Vědomí

Festivaly MILUJ SVŮJ ŽIVOT a EZOTERA

ZA KVALITU NABÍDEK ODPOVÍDAJÍ INZERUJÍCÍ, nikoli administrátoři NZ!
Tyto stránky byly založeny 18.10.2007

(počítáno od 11.2.2008)

/><b>Nová Země na Facebooku</b></a><br /> </center>
Nová Země na Facebooku

© 2012   Created by Ivanka adminka.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service