Tato fotka je stiahnuta z archivu Apollo ( http://www.apolloarchive.com/apollo_gallery.html ), kde je aj spusta inych fotiek z misii Apollo. Fotka ma oznacenie AS12-46-6767HR , lahko ju najdete.
Je na nej zobrazeny zaber slnka na mesiaci. Ale to, co vidite, nie je slnko. Je to lampa, alebo studiovy reflektor. Ak mate notebook, skuste sa pozriet na fotku z roznych uhlov. Uvidite v strede slnka nieco podobne, ako je ziarovka.
V programe ACDsee som tuto fotku stmavil, aby bolo vidiet, co je v strede slnka. A je tam ziarovka. No, zvlastne slnko svieti na mesiaci.
Tu je ta stmavena fotka:
Vlastne vsetky zabery, co najdete v archive apollo na horeuvedenej adrese su s velkou pravdepodobnostou robene v atelieroch. Ale podla mna Americania mohli pristat na mesiaci, ale to co tam robili, nebolo to, co sa oficialne tvrdi. Skor tam skumali nejake opustene stavby a objekty po mimozemstanoch, ktorych je na mesiaci mnoho. A je aj moznost, ze na mesiaci vobec neboli. Uz len samotny projekt Apollo, bol dost velky biznis pre rozne firmy, ktore mali svoje kontakty v kongrese. Takze ludia z USA si zaplatili toto divadlo.
Ale je na kazdom, nech si o tom utvori vlastny nazor.
Cítíte, že byste rádi vyjádřili vděk za vytvoření a existenci těchto stránek?
Číslo účtu Ivanky adminky najdete v jejím pokojíku,
a kontakty na další autory v příslušných pokojících jejich. DĚKUJEME!
Milá jmenovkyně, táž situacese mi stala asi před dvěma roky, dodnes nevím, co to znamenalo. \ležela jsem v posteli a najednou jako by mne někdo zparalyzoval, nemohla jsem křičet, pohnout ničím ani vlastně nic. \jen mé vědomí bylo v pohotovosti a já…
Krásný obrázek,můj andfěl strážce je Nathaniel a dozvěděla jsem se o něm tak,že se mi představil,pak jsem hledala na andělských stránkách a zjistila jse,že je to strážce ohně
Nic nie je nahoda a my to vsetko mozeme len interpretovat viac ci menej uspesne. S demografickym rozdelenim vzostup Zeme podla mna nema nic spolocne - ak sa clovek narodi v chudobe, tak si to proste potrebuje este doplnit do svojej mozaiky zazitkov,…
Strašice - záhadný dům
Z informací, které jsem získal na Internetu, jsem odvodil, že anomálie v domku pana Mráčka, zejména jako je samovolné zahoření různých předmětů, mohou být vysvětleny seskupením nábojů statické elektřiny.
Jedním z nábojů jsou…
Moc díky, bála jsem se, že je to něco špatného..:-)..možná, kdybych se tomu tak nebránila a nebála se, dověděla bych se více...jinak občas mi taky přichází na návštěvu někdo velmi milý, hladí mě po vlasech, já mám chuť schovat ho k sobě do pelíšku,…
Byl podivínský, protože narozdíl od jiných slavných nepil alcohol, neujížděl si na drogách a spol... někde se to hold muselo podepsat. Tak i tak to, co udělal pro svět se nedá zapomenout...
Já jsem Májkla miloval od dob, co jsem byl ještě malý spratek - přesně se pamatuji, jak jsme byli u stryka a tetky, kdy s našima popíjeli a já seděl u strykovi nejlepší Hi-Fi věže, na uších sluchátka a poslouchal jsem Krále a ani nevím jak, ale nauč…