Nova Zeme

Aby se lidé mezi sebou domluvili, musí otevřít svá srdce, jak to udělat je na níže uvedeném webu.To je základ všeho. Ohromně si tím každý zkvalitní život a přestane otročit na pseudotvůrce a jejich poskoky. Každou vteřinou a minutou přibývá stále více a více okrádání jeden druhého o energie, já říkám houstne to tady, zatemňuje se, uskutečňuje se naplnění otázky – co by se stalo bez zákonů Stvořitele, tato otázka se zodpovídá a jde do svého konce. Ale! – každý se může změnit i lidé na planetě Zemi mají příležitost, otázka je jestli jí využijí. Svobodná volba je zákon Stvořitele prvotního všeho a všech, bez svobodné volby by to nikde nefungovalo. ZMĚŇTE SE A POCHOPÍTE VÍC ! Ty co nechtějí pochopit nechávám uskutečnit jejich volbu a už se s nimi do sáhodlouhých diskuzí nepouštím (je to mrhání vzácným časem a energií). WWW.JAS-NEBE.CZ

Zaslat link

Odpovědět

Replies to This Discussion

Asi na to este nie si pripraveny dusevne, oni Ti citaju myslienky a vedia komu sa maju ukazat a komu nie... Nestaci len nejest maso, urcite existuje dovod, preco sa Ti neukazali, bud trpezlivy a pracuj na cistote svojho srdca a myslienok, to oni ocenuju...

Odpovědět

Včera sem mluvil s Aštharem a řikal, že jas-nebe.cz je podvrh ještěrů z pekel, kteří se snažej zlákat duše!

Odpovědět

no ale já ti nevěřím...hah
A ještěři opravdu existují, lidé proberte se...v USA a v angličtině jim říkají Reptillians a ovládají lidstvo už ze starověkého Babylonu, jak také dokazuje badatel D. Icke...tito všichni lidé se vám snaží jenom sdělit pravdu, teď už jenom záleží na vás, jak hodně chcete otevřít pandořinu skříňku, aby jste se z toho nezbláznily...říkám Vám, žijeme časy, kdy to jde zvládnout bez problémů....dříve by se z toho lidé zbláznily...my jsme udělal vývojový skok, už nyní do dob starověké Mezopotánie asi 4000 let, tak jako udělala starověká Mezopotánie skok od Neandrtálce, asi 40 0000 let vývoje. Úplně stejný pokrok v evoluci, my už jsme na takové úrovni a dále se to má zrychlovat, zkracovat, za dvacet let můžeme udělat stejný pokrok jako 4000 let vývoje, takže se snažte...:-)

Odpovědět

no jo... a bude hůř

Odpovědět

já to vidím pozitivně, i když všude ve světě jde vidět opak, tak jak to vypadá, že jde vývoj na Zemi dolů...vidím to pozitivně proto si chci tvořit pozitivní život a jsem rád, že jsem se narodil do této země, která zatím dává možnosti na lepší budoucnost, pokud to neutne ale lisabonská smlouva, prakticky si myslím, že jsme "jim" tomu kartelu předali naši svobodu...prostě si to zatím nebudu připouštět, to zlo co vidím

Odpovědět

Souzním s tebou, tak je to ale se vším. Je lepší si to špatné nepřipouštět. Pokud to Stvořitel bude chtít, aby země zanikla, ráda se tohoto humbuku na zemi vzdám a odevzdám se do jeho rukou.

Odpovědět

Soubor ke stažení ...
Film  8

PRASEČÍ CHŘIPKA JE NÁSTROJ JEŠTĚRŮ K OČIPOVÁNÍ LIDÍ

Soubor ke stažení ...
  CZ

1.11.2009    12:48 min    129 MB

Vyžaduje codec DivX, stažení ZDE

Odpovědět

No nazdar!!Tak jsou jesteri uz i ve farmaceotickem prumyslu!!!A to jsem si myslela,ze vsechno to sv.... s praseci chripkou je jen vysledkem honby za prachama...
ma to byt ironie....
kde je poklidna Nova zeme.....Astarkomando,jesteri,bla,bla....A ja rikam,ze je to umyslne vyvolavani paniky!!!!Aby se lide nemohli soustredit na vlastni duchovni zivot a vyvoj!!S praseci chripkou je to svi...,ale zatim nikoho do ockovani s pistoli u hlavy nenutili!!Ja se nedam zaockovat a ani me deti!!A jestli nas zaockujou proti nasi vuli,vim,ze mam tam nahore Ochrance a ze to urcite neni Astarovska flotila,tak jak ji popisuji vesmirni lide!!!Takova blbost!!!
Vzdyt tady hodne prispevku vubec nesouvisi s temou danou na zacatku!!!A ja uz od rozcileni taky odbocuju!!!PROSIM,PROSIM,vesmirni lidicky,jdete psatprispevky zase na vesmirnilide.cz!!
Vzdyt tady bylo tak DUCHOVNE KRASNE!!!Duse si odpocinula!!!!

Odpovědět

PRAVDA BOLÍ JEN TY KTEŘÍ NA SOBĚ NEPRACUJÍ A NEBO STAGNUJÍ NA DUCHOVNÍ CESTĚ, JE TO JAKO JET VE VLAKU SMĚŘUJÍCÍM DO PEKLA KTERÝ NEUSTÁLE ZRYCHLUJE, BRZY BUDE UŽ POZDĚ VYSKOČIT.

INFORMUJEME V PRAVDĚ A S LÁSKOU, LÁSKA BEZ PRAVDY NENÍ SVĚTLO ALE ZATEMŇOVÁNÍ INFORMACE A TEMNOTA. SNAŽÍME SE VÁM POMOCT, JEN VY TO NECHCETE CHÁPAT!

Odpovědět

Prestan!!Tohle nejsou zadne informace z lasky!!!Tohle ja nazyvam pokusy o uvedeni lidstva do paniky!!A do pekla vede i kratsi cesta,nez ta tvoje s vlakem!!Davej bacha,aby ti tam v te nejblizsi dobe ten tvuj vlacek nezastavil!!
Ty jo!!Mne boli jenom jedno...jak muze nekdo ty zvasty vubec dat do obehu!!!Lidska blbost mne boli!!Zvatlas,jako jehovista...jen presnej pocet lidicek bude spasenych,my jedini prinasime pravdu a lasku...se necitis trapne???
Pokud jsi ten,co na sobe tak usilovne pracuje a pozna uz tu SKUTECNOU Pravdu,jak muzes vubec ty prispevky sem vlozit???Ne,ja mam dojem,ze ti dela az moc dobre,privadet lidi do paniky!Pozdravuj ode mne jestirky,

stahni se!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Odpovědět

Miluji tě.

Odpovědět

ja tebe ne,moje svobodne rozhodnuti....

RSS

Cítíte, že byste rádi vyjádřili vděk za vytvoření a existenci těchto stránek?
Číslo účtu Ivanky adminky najdete v jejím pokojíku,
a kontakty na další autory v příslušných pokojících jejich.
DĚKUJEME!

Nejnovější aktivity

15 minutes ago
k té teleportaci..poslední dobou si jí také hodně všímám..tedy hodně..dřív jsem si toho nevšímala vlastně vůbec:-)...např.: sledovala jsem koncert Carerasse..a hle..o pár dní později jsem ho viděla jet autem v Č.Budějovicích, když jsem stála na přec…
19 minutes ago
Jirka and Vladimír are now friends
49 minutes ago
No možná máš pravdu....když přichází den pocítí to také většina lidí...
55 minutes ago
Srdce plná věčného světla pro vás všechny Andílci : ) Miluji tě omlouvám se odpusť mi prosím děkuji Miluji tě omlouvám se odpusť mi prosím děkuji Miluji tě omlouvám se odpusť mi prosím děkuji
1 hour ago
1 hour ago
1 hour ago
1 hour ago
1 hour ago
Karle, Karle.... "...Samozřejmě bych mohl naráz všechny lidi očistit od bytostí i celou tuto planetu, také bych mohl na jednou uzdravit všechny lidi na celé planetě Zemi. ..."
1 hour ago
1 hour ago
Riush Všetkým prajem tajomné a magické Vianoce,:))
2 hours ago
ღ Dimas ღ Třpytivý pozdrav sněžných vloček, pěkné dárky pod stromeček. Klid a radost na Vánoce, mnoho štěstí v novém roce.
2 hours ago
2 hours ago
My děkujeme ,za tvé krásné obrázky.
2 hours ago
Krásné.
2 hours ago
To bývala má ikona, dřív... :)
2 hours ago
3 hours ago
Milá jmenovkyně, táž situacese mi stala asi před dvěma roky, dodnes nevím, co to znamenalo. \ležela jsem v posteli a najednou jako by mne někdo zparalyzoval, nemohla jsem křičet, pohnout ničím ani vlastně nic. \jen mé vědomí bylo v pohotovosti a já…
3 hours ago
Krásný obrázek,můj andfěl strážce je Nathaniel a dozvěděla jsem se o něm tak,že se mi představil,pak jsem hledala na andělských stránkách a zjistila jse,že je to strážce ohně
3 hours ago

© 2009   Created by Ivanka adminka on Ning.   Create a Ning Network!

Badges  |  Report an Issue  |  Soukromí  |  Terms of Service