Aby se lidé mezi sebou domluvili, musí otevřít svá srdce, jak to udělat je na níže uvedeném webu.To je základ všeho. Ohromně si tím každý zkvalitní život a přestane otročit na pseudotvůrce a jejich poskoky. Každou vteřinou a minutou přibývá stále více a více okrádání jeden druhého o energie, já říkám houstne to tady, zatemňuje se, uskutečňuje se naplnění otázky – co by se stalo bez zákonů Stvořitele, tato otázka se zodpovídá a jde do svého konce. Ale! – každý se může změnit i lidé na planetě Zemi mají příležitost, otázka je jestli jí využijí. Svobodná volba je zákon Stvořitele prvotního všeho a všech, bez svobodné volby by to nikde nefungovalo. ZMĚŇTE SE A POCHOPÍTE VÍC ! Ty co nechtějí pochopit nechávám uskutečnit jejich volbu a už se s nimi do sáhodlouhých diskuzí nepouštím (je to mrhání vzácným časem a energií). WWW.JAS-NEBE.CZ
Trošku nad tvými slovy přemýšlím, do určité míry s tebou souhlasím, ovšem, je třeba, pokud se najdou i tady mezi námi ještěři, pošleme jim lásku, je to pak obrat, který nečekají, libují si v tom, jak jim nadáváš, jak se jich lidé bojí. Netřeba jim ukazovat své slabé stránky. A všichni se zdravým rozumem se budou řídit srdcem, nebudou čekat s rukama v klíně,až si pro ně příjdou ...
Názorná ukázka co dovedou ovládací programy. Ovládaní lidé si myslí že jsou v pohodě a že je nikdo neovládá - černé vidí bílé a bílé vidí černé, vše vidí obráceně – vzhůru nohama. Potom si zažijí to, co hlásají, na co myslí a jak jednají, velice poučné, doporučuji lidem přečíst - tady se odděluje úplně názorně zrno od plev (zákon co zaseješ to sklidíš) Josef. www.jas-nebe.cz
Nikdo neříká, že bude zachráněn-spasen jenom takový člověk, kdo říká a šírí informace co jsou na vesmirni-lide.cz. Neříká to ani pan Ing. Benda, právě naopak: Na jedné přednášce řekl, že pro duchovní růst není nutné chodit na ty přednášky, číst přesně ty knihy, šířit přesně ty informace atd. Že je tady spousta lidí, kteří si plní své Světelné poslání dobře a správně i bez toho. I když třeba o tom ani nevědí, že si ho plní.
Já jsem za to, aby byla respektována svobodná vůle každého jedince. Nikomu se nemá nic vnucovat, pouze dát krátkou - elementární informaci, která je důležitá. To ano.
V této souvislosti není dobré zapomínat ani na to, že Láska je NEJSILNĚJŠÍ pozitivní energii, která nejvíce odpuzuje ještírky. Ani Pravda bez Lásky není moc pozitivní. Pokud budeme na sebe zlí, ještírky si tím jenom přitáhneme ... Oni se snaží kontaminovat každý zdroj informací, hlavně ty co jim nejvíce vadí, co nechtějí aby lidé věděli, tam zaměřují své ovládací energie. Nenechme se ovládat!
S Láskou Světlonoš
Permalink Reply by aja on November 13, 2009 at 8:42pm
Davam ti za pravdu...Ja vim,ze chybim,ale ja jaksi jeste porad nedokazu milovat nekoho,kdo na mne pusobi negativne,ale take vim,ze je velmi,velmi potrebne,abych sve smysleni zmenila...bohuzel,porad nic...bud mam nizke vibrace,anebo mne neco blokuje.Mne prechazi hlavou,kolik lidi hleda informace a kdyz narazi na neco takoveho,jak to sem prinasi napr.ARNAP,ono jim to nepomuze najit Svetlo,spis je to pribrzdi...bud si budou tukat na celo anebo pasivne cekat na vesmirne flotily.Pokud my zamerime svou pozornost na reptiloidy,dostanou nasi energii,anebo??A k tomu ta praseci chripka byla umele vyvolana v laboratorich...ach,je to jedno...I tak jsi napsal velmi moudra slova...Dekuji Ti.Preju krasny vikend.
Cítíte, že byste rádi vyjádřili vděk za vytvoření a existenci těchto stránek?
Číslo účtu Ivanky adminky najdete v jejím pokojíku,
a kontakty na další autory v příslušných pokojících jejich. DĚKUJEME!
Nihilismus rozkládá v postrádání smysluplných cílů všechny naše ještě zůstávající síly ke společné výstavbě.
Konzumní - tržní systém, postavený na co nejtvrdší spotřebě všeho, snaží se otupět veškeré vnitřní - citové potřeby miliard lidí.
Zmatek m…
k té teleportaci..poslední dobou si jí také hodně všímám..tedy hodně..dřív jsem si toho nevšímala vlastně vůbec:-)...např.: sledovala jsem koncert Carerasse..a hle..o pár dní později jsem ho viděla jet autem v Č.Budějovicích, když jsem stála na přec…
Srdce plná věčného světla pro vás všechny Andílci : )
Miluji tě omlouvám se odpusť mi prosím děkuji