osobně mě to neoslovilo, ale spoustu lidí z hátéčka jo.
Nejvíc nadšená je z ní Jája a než objevila ho oponopono, tak se jí dost věnovala i Vlastička Frantová z Třebíče
Permalink Reply by Ivuu on November 30, 2009 at 10:22pm
Já ji čtu a v průběhu toho to rovnou samo "jede"....Jsem u konce, kde je metodika a budu to dělat, ale zatím nevím s kým. Úplně bezpečné, jak tvrdí Brandon mi to nepřijde, sama jsem byla celkem rozhozená.....pár dní dokonce. Ale vnímat emoci, nemluvit do pocitu hlavou, to je ono, musí to fungovat....
Jeee,na Borovici se urcite nekdo najde,kdo to s Tebou rad vyzkousi.Pokud budes pro.
Knihu jsem tez prolistovala a rychle precetla.A ja se Tebou pustim rada do vseho .Vzdyt vis.
Knížku znám, medtodu jsem vyzkoušela podle knihy - postup jsem si doplnila o postupy odpuštění tak, jak je používá AFT. Výsledky velmi pěkné.
Vlasně: tím, že jsem si osvojila více metod už nejsem ani jednu z nich dělat "čistě". Vždycky se mi vše prolíná, tak jak je to zrovna třeba - když řeším něco sama se sebou i když pomáhám druhému.
Cítíte, že byste rádi vyjádřili vděk za vytvoření a existenci těchto stránek?
Číslo účtu Ivanky adminky najdete v jejím pokojíku,
a kontakty na další autory v příslušných pokojících jejich. DĚKUJEME!
Milá jmenovkyně, táž situacese mi stala asi před dvěma roky, dodnes nevím, co to znamenalo. \ležela jsem v posteli a najednou jako by mne někdo zparalyzoval, nemohla jsem křičet, pohnout ničím ani vlastně nic. \jen mé vědomí bylo v pohotovosti a já…
Krásný obrázek,můj andfěl strážce je Nathaniel a dozvěděla jsem se o něm tak,že se mi představil,pak jsem hledala na andělských stránkách a zjistila jse,že je to strážce ohně
Nic nie je nahoda a my to vsetko mozeme len interpretovat viac ci menej uspesne. S demografickym rozdelenim vzostup Zeme podla mna nema nic spolocne - ak sa clovek narodi v chudobe, tak si to proste potrebuje este doplnit do svojej mozaiky zazitkov,…
Strašice - záhadný dům
Z informací, které jsem získal na Internetu, jsem odvodil, že anomálie v domku pana Mráčka, zejména jako je samovolné zahoření různých předmětů, mohou být vysvětleny seskupením nábojů statické elektřiny.
Jedním z nábojů jsou…
Moc díky, bála jsem se, že je to něco špatného..:-)..možná, kdybych se tomu tak nebránila a nebála se, dověděla bych se více...jinak občas mi taky přichází na návštěvu někdo velmi milý, hladí mě po vlasech, já mám chuť schovat ho k sobě do pelíšku,…