Nova Zeme

Replies to This Discussion

Moji milí,je to nádhera,zkuste napsat do vyhledavače Svět bez hranic, je tam titulní stánka,úžasné,vyzkoušejte,moc přeji všem Vaše Monča

Odpovědět

Dnes jsem si mohla prohlédnout i knihu. Přivezl mi ji ukázat kamarád, takže si ji budu moci od něho vypůjčit.
Zdravím vás obě, Mončo i Ivanko. Omlouvám se, je mi to líto. Prosím, odpusťte mi. Děkuji vám. Miluji vás.

Odpovědět

ahoj lidičky,kniha je krásná a ještě silnější pro mne bylo dvoudenní setkání se záhadným terapeutem Hew Lenem .Zbytečnosti nás dusí,tak jsem začal konat.Jsem podstatně " lehčí a zdravější"(zbytečné starosti,otravní sousedi atd.vše pěkně mizí jak mávnutím proutku)
Samotnou knihu jsem pochopil hned,ale ten způsob jak na to,jsem dostal až tam a jsem překvapen,úžasné.
Pokud budete pouze předříkávat je mi to líto,odpouštím ti,miluji tě atd.tak je to hezké, že to děláte,ale na 100% to nefunguje.
Hlavně všemu co děláte věřit a o tom to je !A věřte že se dějí super zázraky a brzy !!
Učme se dostat do světla a věřím že do normálna dojdeme všichni a brzy !!

Děkuji,děkuji

Odpovědět

Tak přesně o tomhle tom, jak píšeš, že se jen ta slova odříkávají, jsem přemýšlela. Ono myšlena je hodně silný aspekt, ale ne každý ji umý použít tak, jak by měl. Nedá důraz tam, kde by měl. Pouze slova je mi to líto,odpouštím ti,miluji tě atd. odříká, ale nic se nestane. Je pravda, že se musíme oprostit zbytečností, přesně tak, jak to píšeš. Díky za tvá slova

Odpovědět

Zdar Jiří.
Rád bych se dozvěděl co nejvíc o setkání s I. Nedozvěděl jsem se o zářijové akci včas. Další sotva bude. Dělal z ní někdo záznam? Můžeš mi o komentáři k "technice" Hoóponopono napsat víc, prosím. Díky Miloš
sladek@ank.cz

Odpovědět

Milý Miloši,záznam bohužel nebyl umožněn organizátory,ale není to důležité. Když pochopíš,nic víc nepotřebuješ. Ze své vlastní zkušenosti (dokonce jsem začala dělat semináře o této metodě) vím,že důležitá je jedna věc: převzít absolutní zodpovědnost za vše,co se děje ve tvém "matrixu" (světě). Když přijde toto pochopení, funguje to na stopro,ještě než začneš čistit......Odpovědí na všechno je LÁSKA...
Mimochodem, moc a moc tě vítám na Nové Zemi a přeji ti spoustu krásných chvil zde......i v životě...
S láskou Renata

Odpovědět

Dobrý večer,
Přišel jsem na spoustu nového a přiznávám že, je to velmi těžké.
Odbourat vzpomínky a žít bez očekávání.
Používám techniku od A do Z.
Klobouk dolů před každým, kdo stojí na schodě života hojnosti, štěstí, zdraví a lásky.
Děkuji za možnost vyjádření.

OMEGA

Vítězství! Vaše touhy se blíží naplnění. Pokračujte ve své jedinečné práci!

Další poselství:"Blahopřejeme! Rozhodli jste se držet svého Božího vedení a vesmír pulzuje v přirozeném souladu s vaším rozhodnutím. Když nasloucháte poselstvím, která šeptá vaše srdce, plujete v přirozeném souladu s proudem vašeho životního poslání. Zůstaňte uvolnění, neztrácejte sebedůvěru a pokračujte dál v cestě vpřed, šťastní a vděční.
Pokud si cestou všimnete, že nastávají problémy, znamená to, že je načase zastavit se a znovu se spojit se svým středem. Jestliže se objeví potíže, chápejte to zkrátka tak, že jste dočasně vypadli z rytmu vesmíru. Když k tomu dojde, nemusíte nic analyzovat ani se za nic stydět. Jednoduše se pomodlete nebo si zameditujte, zhluboka dýchejte a vyčkejte dokud si nebudete zcela jistí svým dalším krokem. Vaše vítězství je v této situaci nevyhnutelné, takže se nemusíte strachovat, že by je dočasné problémy mohly zmařit. Cokoliv se stane, mělo se stát; kdykoliv se to stane, je ta pravá doba. Odevzdejte své pochybnosti Nebesům a spočiňte s vědomím, že šťastné řešení je vaše."
Přílohy:

Odpovědět

RSS

Cítíte, že byste rádi vyjádřili vděk za vytvoření a existenci těchto stránek?
Číslo účtu Ivanky adminky najdete v jejím pokojíku,
a kontakty na další autory v příslušných pokojících jejich.
DĚKUJEME!

Nejnovější aktivity

Jirka and Vladimír are now friends
5 minutes ago
No možná máš pravdu....když přichází den pocítí to také většina lidí...
11 minutes ago
Srdce plná věčného světla pro vás všechny Andílci : ) Miluji tě omlouvám se odpusť mi prosím děkuji Miluji tě omlouvám se odpusť mi prosím děkuji Miluji tě omlouvám se odpusť mi prosím děkuji
37 minutes ago
49 minutes ago
49 minutes ago
50 minutes ago
51 minutes ago
Karle, Karle.... "...Samozřejmě bych mohl naráz všechny lidi očistit od bytostí i celou tuto planetu, také bych mohl na jednou uzdravit všechny lidi na celé planetě Zemi. ..."
1 hour ago
1 hour ago
Riush Všetkým prajem tajomné a magické Vianoce,:))
1 hour ago
ღ Dimas ღ Třpytivý pozdrav sněžných vloček, pěkné dárky pod stromeček. Klid a radost na Vánoce, mnoho štěstí v novém roce.
1 hour ago
1 hour ago
My děkujeme ,za tvé krásné obrázky.
1 hour ago
Krásné.
1 hour ago
To bývala má ikona, dřív... :)
2 hours ago
2 hours ago
Milá jmenovkyně, táž situacese mi stala asi před dvěma roky, dodnes nevím, co to znamenalo. \ležela jsem v posteli a najednou jako by mne někdo zparalyzoval, nemohla jsem křičet, pohnout ničím ani vlastně nic. \jen mé vědomí bylo v pohotovosti a já…
2 hours ago
Krásný obrázek,můj andfěl strážce je Nathaniel a dozvěděla jsem se o něm tak,že se mi představil,pak jsem hledala na andělských stránkách a zjistila jse,že je to strážce ohně
2 hours ago
Adrianna left a comment for Indi
2 hours ago
Nic nie je nahoda a my to vsetko mozeme len interpretovat viac ci menej uspesne. S demografickym rozdelenim vzostup Zeme podla mna nema nic spolocne - ak sa clovek narodi v chudobe, tak si to proste potrebuje este doplnit do svojej mozaiky zazitkov,…
2 hours ago

© 2009   Created by Ivanka adminka on Ning.   Create a Ning Network!

Badges  |  Report an Issue  |  Soukromí  |  Terms of Service