Nova Zeme

Co vy a indigo? Podle mě jsou hodně bojovní a přesvědčení o své pravdě. Což je možná dobře, protože pomáhají katalyzovat změny.

Zaslat link

Odpovědět

Replies to This Discussion

Ta bojovnost je vlastně odrazem zrcadla jejich okolí. V případě, kdy se nechovají mírumilovně a klidně, jak bychom si třeba představovali, tak přistupují na onu "hru", boj a obrana. A protože jejich cítění je natolik silné, moc dobře vědí, co chtějí a co ne. Silné cítění, silná rozhodnutí, silná reakce a akce, případně tedy silná bojovnost. U něčeho se jedná o rozhodnutí ze zásady, u něčeho to zase je respekt ke svému cítění, které se třeba po chvíli může vyvinout a zdánlivě tak změní názor, ale v podstatě neustále naslouchají svému Srdci.

Naše snahy pochopit dítě pouze rozumem a logikou tak může někdy jen rozvířit vody a situaci vystupňovat. Na počátku totiž dítě "dekóduje" své pocity a postupně je pak schopné převést na rovinu rozumu a logiky. Má-li kdo být svobodným člověkem, pak potřebuje být svébytný, vědět prostřednictvím Sebe. A poslouchat Srdce, své pocity a poznávat je, to je ta cesta.

Odpovědět

Jakým způsobem objevuješ své pravé já? Zajímá mě to, neboť jako by se v mém životě právě naskýtala otázka po nějakém rozšíření, pročištění, a to širšího vnímání, možná jasnozřivých schopností. Slyšela jsem od jedné paní, že se zbavila bloku strachu na nějakém semináři, třeba jestli nemáš stejnou zkušenost či tip. Co regresní terapie?
A jak ses vůbec dozvěděl o tom, že jsi indigo? Já nejdřív četla o tzv. pozemských andělech(knížka D. Virtue), o inkarnovaných nápomocných bytostech více druhů, charakteristiky mi byly blízko, přesto jsem se s žádnou neidentifikovala, až pak jsem někde četla o indigových dětech a byla dojata, měla spoustu smíšených pocitů, bylo to silné.
Jo, jo, patřím také do té první kategorie, kterou definuješ. Když čtu knížku Indigové děti, tak se ve mě vzbouzí vlna vzdoru, vzpomínka malého rebela a to se pak mohou dít věci, ale zjistila jsem, že ozdravné. zdraví Pavla

Odpovědět

Pal to čert jestli jsem nebo nejsem indigo, hlavne ze jsem sama sebou a uzivam si zivota. Regresivni terapii je dobre delat s tim zamerem, ze si uzavřu karmicke dluhy aby uz neotravovali a mohlo se jít dál. Takhle to mam ja...

Odpovědět

Netreba veriť doslova všetkému, čo je v knihách napísané... ;-)

Okrem toho, každá terapia funguje len natoľko, nakoľko je človek svojim životom pripravený na postup, zmenu...

Odpovědět

V mé celé dětství moje rodiče mi dělali taky. Dříve mi to hodně vadilo, ale teď jsem velmi vděčná za to že moje rodiče takového dělali. Musím jim hodně poděkovat i taky Boha který mi dal do "Škola Života". Je v pořádku! :-))
V poslední době moje rodiče dělají sebe soukromé problémy (spíše kvůli mně, protože před půl roku moje maminka mi sama psala že potřebuje moje pochopení). Občas jsem jim psala sms „vysvětlení" po kapičku, když jsem viděla co bylo děje s moji rodiče nebo moje rodiče něco pro mě udělali. Pošlu jim hodně Světlo a Lásku, takže nechám jim – samo jim přijde dozrat… :-))

Odpovědět

Indigové dětí i dospělé jsme přišli tady, proto máme svoji poslání, jen jak ukazujeme někomu svět. Ale neměli bychom nikomu vnutit ani přikazovat. Pár kamarády mi říkali že mlčení je moudrejší než nemlčení. Ale podle mně že mlčení nepřináší žádnou výsledku. MLČET A NEMLČET JSOU JEDNO. Mlčet bez "nemlčet" nebo Nemlčet bez "mlčet" nedokáže představit. Tedy jedno bez druhého nemůže být :-)

Hlavně co má dělat jak cítí sám nebo co umí co nejlepšího v správný čas. Kdybych citila, tak můžu někomu říct či vysvětlit, ale opatrně a orientačně, jak je možná podle vlastnosti, víru, vědomí druhého, když kdo potřebuje. Aby druhé potřebovali takový čas, aby v správný čas uvědomili o co jde, pak mohli spravit sám sebe nebo cokoliv udělat. :-)

Odpovědět

Dodala bych ještě jednou:

Vyplatí mi to taky, když klidně mlčím a tiše naslouchám. Proto neslyším nic tak nemusím poslouchat, co druhé lidé mluví, ale jen krásně poslouchám Srdíčkem. :-))

Odpovědět

Bofíku , Bofíku! Ty umíš tak nádherně psát, vždy si tvůj příspěvek přečtu jedním dechem. Srdcem poslouchat...kdyby to dělali všichni..no bohužel!

Odpovědět

Indigové jak indigové, ale zajímalo by mne kdo jste anebo či máte diamantové či křišťálové dítě.

Odpovědět

Prečo práve diamantové či křišťálové? Prečo nie zlaté, svetelné, dúhové, atď.?

Odpovědět

Zdravím. Jsem indigo. Jsem životní bojovnice. Je pravdou, že jsem si bojovnost vědomě zvolila (nebyla jiná možnost "přežití") a že jsem se držela hesla: Buď statečná! mi velice pomáhalo.

Odpovědět

Toto je od samotné Doreen Virtue - také má děti indigo - je to první část ze čtyř. Hodně to zkoumala a zpovídala spoustu indigáčků. Má to pěkně zmapované. http://www.youtube.com/watch?v=2ilMbIDTmd0

Odpovědět

RSS

Cítíte, že byste rádi vyjádřili vděk za vytvoření a existenci těchto stránek?
Číslo účtu Ivanky adminky najdete v jejím pokojíku,
a kontakty na další autory v příslušných pokojících jejich.
DĚKUJEME!

Nejnovější aktivity

19 seconds ago
2 minutes ago
ZNOVUZROZENÍ DO ČISTÉ LÁSKY A KOUZELNÉ SVÁTKY PŘEJI. Miluji tě Omlouvám se Prosím odpusť mi Děkuji ti
5 minutes ago
5 minutes ago
29 minutes ago
Sanny left a comment for valdo
30 minutes ago
31 minutes ago
Sanny left a comment for Akahai
32 minutes ago
Sanny left a comment for Samael
35 minutes ago
Sanny left a comment for Petr Z
42 minutes ago
42 minutes ago
43 minutes ago
Sanny left a comment for Dixy
44 minutes ago
Sanny left a comment for Maia
45 minutes ago
Sanny left a comment for shada
46 minutes ago
Sanny added a video
1 hour ago
m.s. added a discussion
Nihilismus rozkládá v postrádání smysluplných cílů všechny naše ještě zůstávající síly ke společné výstavbě. Konzumní - tržní systém, postavený na co nejtvrdší spotřebě všeho, snaží se otupět veškeré vnitřní - citové potřeby miliard lidí. Zmatek m…
1 hour ago
1 hour ago
k té teleportaci..poslední dobou si jí také hodně všímám..tedy hodně..dřív jsem si toho nevšímala vlastně vůbec:-)...např.: sledovala jsem koncert Carerasse..a hle..o pár dní později jsem ho viděla jet autem v Č.Budějovicích, když jsem stála na přec…
1 hour ago
Jirka and Vladimír are now friends
2 hours ago

© 2009   Created by Ivanka adminka on Ning.   Create a Ning Network!

Badges  |  Report an Issue  |  Soukromí  |  Terms of Service