Ta bojovnost je vlastně odrazem zrcadla jejich okolí. V případě, kdy se nechovají mírumilovně a klidně, jak bychom si třeba představovali, tak přistupují na onu "hru", boj a obrana. A protože jejich cítění je natolik silné, moc dobře vědí, co chtějí a co ne. Silné cítění, silná rozhodnutí, silná reakce a akce, případně tedy silná bojovnost. U něčeho se jedná o rozhodnutí ze zásady, u něčeho to zase je respekt ke svému cítění, které se třeba po chvíli může vyvinout a zdánlivě tak změní názor, ale v podstatě neustále naslouchají svému Srdci.
Naše snahy pochopit dítě pouze rozumem a logikou tak může někdy jen rozvířit vody a situaci vystupňovat. Na počátku totiž dítě "dekóduje" své pocity a postupně je pak schopné převést na rovinu rozumu a logiky. Má-li kdo být svobodným člověkem, pak potřebuje být svébytný, vědět prostřednictvím Sebe. A poslouchat Srdce, své pocity a poznávat je, to je ta cesta.
Jakým způsobem objevuješ své pravé já? Zajímá mě to, neboť jako by se v mém životě právě naskýtala otázka po nějakém rozšíření, pročištění, a to širšího vnímání, možná jasnozřivých schopností. Slyšela jsem od jedné paní, že se zbavila bloku strachu na nějakém semináři, třeba jestli nemáš stejnou zkušenost či tip. Co regresní terapie?
A jak ses vůbec dozvěděl o tom, že jsi indigo? Já nejdřív četla o tzv. pozemských andělech(knížka D. Virtue), o inkarnovaných nápomocných bytostech více druhů, charakteristiky mi byly blízko, přesto jsem se s žádnou neidentifikovala, až pak jsem někde četla o indigových dětech a byla dojata, měla spoustu smíšených pocitů, bylo to silné.
Jo, jo, patřím také do té první kategorie, kterou definuješ. Když čtu knížku Indigové děti, tak se ve mě vzbouzí vlna vzdoru, vzpomínka malého rebela a to se pak mohou dít věci, ale zjistila jsem, že ozdravné. zdraví Pavla
Pal to čert jestli jsem nebo nejsem indigo, hlavne ze jsem sama sebou a uzivam si zivota. Regresivni terapii je dobre delat s tim zamerem, ze si uzavřu karmicke dluhy aby uz neotravovali a mohlo se jít dál. Takhle to mam ja...
V mé celé dětství moje rodiče mi dělali taky. Dříve mi to hodně vadilo, ale teď jsem velmi vděčná za to že moje rodiče takového dělali. Musím jim hodně poděkovat i taky Boha který mi dal do "Škola Života". Je v pořádku! :-))
V poslední době moje rodiče dělají sebe soukromé problémy (spíše kvůli mně, protože před půl roku moje maminka mi sama psala že potřebuje moje pochopení). Občas jsem jim psala sms „vysvětlení" po kapičku, když jsem viděla co bylo děje s moji rodiče nebo moje rodiče něco pro mě udělali. Pošlu jim hodně Světlo a Lásku, takže nechám jim – samo jim přijde dozrat… :-))
Indigové dětí i dospělé jsme přišli tady, proto máme svoji poslání, jen jak ukazujeme někomu svět. Ale neměli bychom nikomu vnutit ani přikazovat. Pár kamarády mi říkali že mlčení je moudrejší než nemlčení. Ale podle mně že mlčení nepřináší žádnou výsledku. MLČET A NEMLČET JSOU JEDNO. Mlčet bez "nemlčet" nebo Nemlčet bez "mlčet" nedokáže představit. Tedy jedno bez druhého nemůže být :-)
Hlavně co má dělat jak cítí sám nebo co umí co nejlepšího v správný čas. Kdybych citila, tak můžu někomu říct či vysvětlit, ale opatrně a orientačně, jak je možná podle vlastnosti, víru, vědomí druhého, když kdo potřebuje. Aby druhé potřebovali takový čas, aby v správný čas uvědomili o co jde, pak mohli spravit sám sebe nebo cokoliv udělat. :-)
Vyplatí mi to taky, když klidně mlčím a tiše naslouchám. Proto neslyším nic tak nemusím poslouchat, co druhé lidé mluví, ale jen krásně poslouchám Srdíčkem. :-))
Zdravím. Jsem indigo. Jsem životní bojovnice. Je pravdou, že jsem si bojovnost vědomě zvolila (nebyla jiná možnost "přežití") a že jsem se držela hesla: Buď statečná! mi velice pomáhalo.
Toto je od samotné Doreen Virtue - také má děti indigo - je to první část ze čtyř. Hodně to zkoumala a zpovídala spoustu indigáčků. Má to pěkně zmapované. http://www.youtube.com/watch?v=2ilMbIDTmd0
Cítíte, že byste rádi vyjádřili vděk za vytvoření a existenci těchto stránek?
Číslo účtu Ivanky adminky najdete v jejím pokojíku,
a kontakty na další autory v příslušných pokojících jejich. DĚKUJEME!
Milá jmenovkyně, táž situacese mi stala asi před dvěma roky, dodnes nevím, co to znamenalo. \ležela jsem v posteli a najednou jako by mne někdo zparalyzoval, nemohla jsem křičet, pohnout ničím ani vlastně nic. \jen mé vědomí bylo v pohotovosti a já…
Krásný obrázek,můj andfěl strážce je Nathaniel a dozvěděla jsem se o něm tak,že se mi představil,pak jsem hledala na andělských stránkách a zjistila jse,že je to strážce ohně
Nic nie je nahoda a my to vsetko mozeme len interpretovat viac ci menej uspesne. S demografickym rozdelenim vzostup Zeme podla mna nema nic spolocne - ak sa clovek narodi v chudobe, tak si to proste potrebuje este doplnit do svojej mozaiky zazitkov,…
Strašice - záhadný dům
Z informací, které jsem získal na Internetu, jsem odvodil, že anomálie v domku pana Mráčka, zejména jako je samovolné zahoření různých předmětů, mohou být vysvětleny seskupením nábojů statické elektřiny.
Jedním z nábojů jsou…
Moc díky, bála jsem se, že je to něco špatného..:-)..možná, kdybych se tomu tak nebránila a nebála se, dověděla bych se více...jinak občas mi taky přichází na návštěvu někdo velmi milý, hladí mě po vlasech, já mám chuť schovat ho k sobě do pelíšku,…
Byl podivínský, protože narozdíl od jiných slavných nepil alcohol, neujížděl si na drogách a spol... někde se to hold muselo podepsat. Tak i tak to, co udělal pro svět se nedá zapomenout...
Já jsem Májkla miloval od dob, co jsem byl ještě malý spratek - přesně se pamatuji, jak jsme byli u stryka a tetky, kdy s našima popíjeli a já seděl u strykovi nejlepší Hi-Fi věže, na uších sluchátka a poslouchal jsem Krále a ani nevím jak, ale nauč…
"...Samozřejmě bych mohl naráz všechny lidi očistit od bytostí i celou tuto planetu, také bych mohl na jednou uzdravit všechny lidi na celé planetě Zemi. ..." :)))))) to je fakt dobrej vtip :)
ta změna vědomí nebude otázka jediného večera, bude to trvat asi tak do roku 2070, ale rozhodně se to týká i Číny a Afriky. Ona ta chudoba je totiž relativní a může zmizet velice rychle jen tím, že změníme pohled na svět. Dnes jsou za bohaté považov…
Potřebujete léčení, jste zraněni? Nebo někdo blízký? Pomohou vám zde nejen léčitelé, ale podpoří všichni, kdo chtějí druhým pomoci modlitbou a posíláním láskyplných a přejících myšlenek.