Nova Zeme

Představte si :

Jednoho rána se probudíte, a zjistíte, že jste v 15 století a nemůžete s tím vůbec nic udělat. Můžete se bouřit, křičet, brečet, vztekat se, a k ničemu Vám to nebude. Pak se jednoho dne smíříte s realitou a pokusíte se žít v rámci možností, které jen 15 století nabízí. Dokážete si představit, jak to musí být ohromně těžké? Žít bez těch všech věcí, které využíváme v současnosti, a bez kterých si nedovedeme svůj život představit? Zkuste někomu říct o tom co znáte, co jste používali, co bylo donedávna součástí Vašeho života. Když ostatní neznají naftu, má smysl jim vyprávět o Lamborgini ? Témata Vašich rozhovorů jsou tím velmi omezena. Netoužili byste alespoň o jedné jediné duši, se kterou byste si mohla popovídat o všem, po duši z 21. století?

Představte si :

Je 15 století. Jednoho rána se u Vás ve vesnici objeví podivné individum, zmateně pobíhá sem a tam, křičí, vzteká se, brečí, zkrátka – chová se jako blázen. Vykládá samé nesmysly, jako třeba , že pohyb způsobuje stádo koní, v červené krabici 4 X 1,80 m. Tak ho necháte, přece mu nepolezete do rány, že? J Za nějaký čas si na něho zvyknete, bude žít na okraji společnosti sám, kdo by se taky bavil s místním bláznem.

Zaslat link

Odpovědět

Replies to This Discussion

chachacha... díky Ivanko :))

naštěstí a díky Bohu, nás sem přesunuje čím dal víc..... Děkuji, teď už si připadám v pořádku. :)

Odpovědět

tohle je má oblíbená hra už od dětství...mé nejoblíbenější období pak bylo 2.století po Kristu, Římská říše.

má otázka po přesunu vždy je, co z toho, co znám, dokážu využít ke svému přežití, mám několik století náskok, mám spoustu znalostí, ale na druhou stranu mi chybí spoustu praktických vědomostí pro život v konkrétní době...

Prakticky to je zkoumání minulých životů a prakticky to je i má současná situace, i sem jsem přišel z budoucnosti a tak si tady připadám jak mimozemšťan

Odpovědět

naspříklad dokážu zpaměti nakreslit mapu světa do docela velkých podrobností, to by se dalo v 15.století docela dobře zpeněžit a možná bych se mohl stát slavným hvězdářem a objevit Uran a Neptun nebo gravitační zákon a teorii relativity, tedy pokud by mě dřív neupálili pro čarodějnictví

Odpovědět

To ti věřím, cítím se uplně stejně nejhorší je to ve škole

Odpovědět

takhle nejak se indigo citi? pochopila jsem spravne?

Odpovědět

RSS

Cítíte, že byste rádi vyjádřili vděk za vytvoření a existenci těchto stránek?
Číslo účtu Ivanky adminky najdete v jejím pokojíku,
a kontakty na další autory v příslušných pokojících jejich.
DĚKUJEME!

Nejnovější aktivity

58 seconds ago
Sanny left a comment for Akahai
2 minutes ago
Sanny left a comment for Samael
4 minutes ago
Sanny left a comment for Petr Z
11 minutes ago
11 minutes ago
13 minutes ago
Sanny left a comment for Dixy
13 minutes ago
Sanny left a comment for Maia
14 minutes ago
Sanny left a comment for shada
15 minutes ago
Sanny added a video
32 minutes ago
m.s. added a discussion
Nihilismus rozkládá v postrádání smysluplných cílů všechny naše ještě zůstávající síly ke společné výstavbě. Konzumní - tržní systém, postavený na co nejtvrdší spotřebě všeho, snaží se otupět veškeré vnitřní - citové potřeby miliard lidí. Zmatek m…
37 minutes ago
39 minutes ago
k té teleportaci..poslední dobou si jí také hodně všímám..tedy hodně..dřív jsem si toho nevšímala vlastně vůbec:-)...např.: sledovala jsem koncert Carerasse..a hle..o pár dní později jsem ho viděla jet autem v Č.Budějovicích, když jsem stála na přec…
1 hour ago
Jirka and Vladimír are now friends
1 hour ago
No možná máš pravdu....když přichází den pocítí to také většina lidí...
1 hour ago
Srdce plná věčného světla pro vás všechny Andílci : ) Miluji tě omlouvám se odpusť mi prosím děkuji Miluji tě omlouvám se odpusť mi prosím děkuji Miluji tě omlouvám se odpusť mi prosím děkuji
2 hours ago
2 hours ago
2 hours ago
2 hours ago
2 hours ago

© 2009   Created by Ivanka adminka on Ning.   Create a Ning Network!

Badges  |  Report an Issue  |  Soukromí  |  Terms of Service