Milí přátelé, existuje o Aštarovi&spol nějaké seriózní povídání, informace? Já nevím, co si o tom mám myslet. Mé dojmy z toho jsou zatím spíš negativní. Mému srdci není blízká myšlenka útěku z hroutící se Země kamsi na paluby lodí hvězdných flotil, záchranných to stanovišť určených pro vyvolené, jak je popisováno v katastrofických scénářích kolujících mezi vesmírnými lidmi (tj příznivcemi Aštara Šerana) ap. Zavání mi to separací. Já miluji Zemi a nebyl bych ji schopen opustit.
Šimi
Citim to stejne jako ty.Vubec se mi nelibi,ze jsem jen koukla na stranky a uz jsem jejich clenem?To uz nevedi jak nalakat,co nejvic ovecek?Pokud Vam budou rikat chodte tam ci onam,tak nechodte,tak nejak to rekl Jezis.No zacina to byt zajimave,uz si nas rozdeluji?Ja mam zemi taky rada.
Víš, je to dávno připravovaný duchovní postup do vyšší dimenze, sama tato země převibrovává do vyšších frekvencí pomocí očisty (hurikány, záplavy,....) očišťuje se od lidí kteří jí tolik po mnoho let ubližovali, blíží se odpověď na otázku kterou kdysi položila část pradávné civilizace atlantida a to jest na otázku: "co když se dá bůh vyjádřit pomocí vědy " blíží se totiž plnost negativního stavu aby se vědělo co v budoucnu již nikdy nevolit...... je to zařízeno a hlídáno samotným stvořitelem prvotním všeho a všech, za pomocí Pána Ježíše Krista (jeho zbraň proti těmto "padlým" andělům) totiž On tu byl aby na vlastní kůži zažil myšlenkové pochody kterými naši civilizaci po pádu atlantidy dálkově řídí entity z pekelných planet a aby si je při druhém příchodu podmanil a ukázal jim všechno - minulé životy jak se sami dostali do světů bez atmosféry, do světů pekelných a oni buď uznají že dělali chybu - potom je nechá žít na primitivních planetách a pokud neuznají že jejich život byl chyba tak jejich těla rozloží na energie pomocí kterých bude dál tvořit stvoření. A právě že se kvapem blíží plnost negativního stavu tak se tato planeta připravuje na velké změny na duchovní úrovni........... a právě proto že tu několik let nebude obyvatelno při velké očstě od této civilizace, tak je pro nás připravnena stvořitelem prvotním a anděly Nová Země v 5té dimenzi dokud tu očistné procesy nepominou (to bude 50let), potom už nebude negativních světů ani lidí a všichni už budou kráčet po pravé cestě lásky, budeme mít spostu svobod včetně volného pohybu po multivesmíru mezi dimenzemi každé planety, mezi slunečními soustavami a galaxiemi......... naše těla se stanou multidimenzionálními právě při evakuaci na Novou Zemi takže to že tato země je ve 3tí dimenzi už nám nebude vadit ve volnosti pohybu mezi Novou a starou zemí....
No to byla stará budoucnost, o níž dostávalo lidstvo informace od roku 1957 (např. Borupská duchovní škola v Dánsku).
Vesmír ale není statický, ani se nepohybuje v předem vyjetých kolejích. Podařilo se zaktivizovat dostatečné množství lidí, kteří svými meditacemi a modlitbami tento osud planety pozměnili.
Příklad, jak se určuje tzv. "budoucnost":
Existují senzitivní lidé, kteří dokáží z energetického pole jedince odečíst největší pravděpodobnost toho, co se v jeho životě stane. To je mu pak sdělováno jako osud. Senzibil vycítí, na co jeho klient nejčastěji myslí a jaké v něm převládají emoce, což jsou nejdůležitější faktory zodpovídající za to, co se nám v životě přihodí.
Jenže proč se mnoho věšteb nevyplní? Že by se věštci a vědmy mýlili? Nikoli, protože v okamžiku, kdy byla věštba vyslovena, to byla skutečně „plánovaná budoucnost“. Pokud klient uposlechl varování a své jednání a názory korigoval, pak k naplnění vyřčeného „osudu“ nedochází, neboť se začal soustředit na jinou alternativu a své biopole začal naplňovat jinými myšlenkami a vibracemi.
Pan Benda udělal svoji práci, to bylo průkopnické, aby lidé začali přemýšlet jinak, rozšířili si vědomí, že nejsou vrcholem potravinového řetězce. Někteří z jeho následovníků to však trochu přehnali, a tak se to zvrátilo v opak a lidi jsou na vesmírné lidi alergičtí, místo aby je brali vážně.
Ovšem to nic nemění na tom, že Aštarova posádka existuje :-)
A že nás vidí a pomáhají nám :-)))
Teď mě ještě napadá, jak toto píšu: třeba to bylo v záměru velkých změn, aby se tím vytvořil jakýsi ochranný kruh kolem Aštara a spol, a aby se k němu dostali jen ti, kdo mají... a aby to pro ostatní zůstalo jenom jakousi potrhlou fantazií. Nevím, napadlo mě to. (Teda pardon, řekli mi to moji duchovní průvodci, abych svým myšlenkám a pocitům dodala náležitou vážnost a důvěryhodnost!!! HA HA)
PS: Jo, a že měla planeta skončit katastrofou, přestat existovat ve 3D, to přece nevypovídá o tom, že by ji Aštarova posádka neměla ráda - vždyť i v běžném životě nám umírají (tj. přestávají existovat ve třetí dimenzi) lidé, které máme rádi, a my proti tomu nemůžeme nic dělat...
ano také to tak cítím, bohužel nemam dnes již moc času, ráno brzo odjíždím, tak jen krátce:
Pana Bendu znám, je to bývalí Ml. Boleslavák, dělal u nás ve Škodovce, dost jsem ho hltal kdysi, ale velmi krátce, jako Sparkley :-))) takže ti dost milý rozumím.
Ale vždy mi tam u pana Bendy něco nesedělo, chce to mít otevřené srdce, ale pan Benda dělá opak, když jsem si poslech jeho přednášku, jak nesmíte myslet a plánovat více jak 3 dny, Ještírci totiž sedí u počítaču a nabourají nám naše myšlení, ovládají naši duši a kradou děti a jejich duše, ale to se na Novou Zemi nepatří , uf, brní mě celé tělo, dost !!!. Pan Benda manipuluje jako Jehovisti.
Nyní je pan Benda trvale na Slovensku, tam mu to ještě baští, u nás již neměl několik let, žádnou přednášku, myslím, že nemá dost odfiltrovaný chaelingový zdroj, viděl bych to tak na 50% na 50%.
Ale já jsem rád, a děkuji panu Bendovi, mě pomohl, abych poznal tu naší dualitu a hlavně za těch 50% :-))), i on dělá svoji práci.
Nevím proč všichni řešíte Pana Bendu, děláte jako by byl jediný kdo komunikuje s Aštarem a vesmírnými bytostmi z vyšších světů, stačí si třeba jen do vyhledávače zadat "ashtar" nebo "ummo", "erra","iarga" a najde vám to věci od spousty lidí z celého světa..... pravda je jen jedna a každý musí začít kritizovat nejdříve sám sebe za to co neudělal dobře aby pochopil jak se věci mají......
dále řešíte proč je P. Benda zrovna na slovensku - pročpak asi, zde v čr vykonal už dost práce aby si jeho práce někdo všiml a nyní dodělává slovensko.....
reaguji:
stačí si třeba jen do vyhledávače zadat "ashtar" nebo "ummo", "erra","iarga" a najde vám to věci od spousty lidí z celého světa.....
ano to je těch 50% :-) za co panu Bendovi děkuji.
jinak s tímto souhlasíš?:
nesmíte myslet a plánovat více jak 3 dny, Ještírci totiž sedí u počítaču a nabourají nám naše myšlení, ovládají naši duši a kradou děti a jejich duše.
Jak já ti rozumím, ani nevíš jak !!!, miluji tě, i Bendu i ty vaše ještírky, celej já za mlada !!!
ano, i s tímto opravdou souhlasím, kdysi jsem se na tyhle věci snažil schválně zaměřit a domluvit si třeba nějakou schůzku několik dní dopředu která by pro mě byla pozitivním přínosem - nikdy to nevyšlo!!! poté jsem si domluvil nějalou akci v zasmrděný hospodě a ???? vždycky to vyšlo....... důkazů jsem již dávno měl dostatek a o to dříve jsem s tím mohl začít něco dělat...... od té doby se mi zlepšila kvalita života nezměrně mnoho, a začal jsem konečně trochu ŽÍT! , zlepšilo se téměř vše včetně mého zdraví .
Jo a o nějakym kradení dětí jsem nikdy neslyšel a to se o toto téma zajímám již 6 let, ono pomluv od nemoudrých lidí existuje hodně..............
Na jeden dusok som si stranku prezrela ... nedalo mi neskopirovat z nej nieco KRASNE pre Vas - PRE NAS:
"... Očistou rozumíme očištění z karmy, vyrovnání špatných skutků skutky dobra. To znamená poznat soucit, lásku a vděčnost. Kdo nepocítí lásku, není schopen milovat ani sebe, ani bližního svého, ani Pána našeho Otce. Jen ten, kdo procítí bolest, pozná soucit a kde je soucit, tam je blízko láska a kde je láska, tam je Bůh. Kdo uchopí Boží lásku, už ji nikdy nechce ztratit. Ten duch je již pro Světlé sféry zachráněn a spěje cestou Kristovou k Bohu, našemu Otci. Takový duch má mocnou sílu, kterou využívá pro dobro ostatních, která vede ostatní duchy méně pokročilé a tak stále roste množství planet dobra. Protože láska a dobro jsou na těchto planetách v rovnováze, jinými slovy vývoj vědy je kontrolován láskou, dosahují tyto planety vysoké úrovně duchovní i technické, nezastavují se ve svém vývoji a pomáhají ostatním, méně šťastným planetám. Poskytují jim duchovní oporu.
Z duchovního světa Světlých sfér pak dostávají dary lásky. Jsou to různé vynálezy a umělecká díla, ale také schopnosti, přiměřené jejich duchovní úrovni. Obyvatelé dobrých planet mají celý Vesmír otevřen ke vzájemným návštěvám a výzkumům. Obyvatelé planet zla jsou připoutáni ve své sféře trvale, protože Otec nemůže připustit, aby zlo ohrožovalo dobro. Jak zanikají planety zla, rodí se nové planety a nový život na nich. Jsou tam oba prvky, zlo i dobro, v rovnováze, neustále spolu zápasí. Jen výjimečně vyhrává na některé planetě zlo ( to se může stát jen na planetě, která náleží velmi nízké sféře ), většinou zvítězí dobro. Tento koloběh galaxií a světů připomíná krevní oběh v lidském organismu. A jako je nesčetné množství buněk v lidském těle, tak je nesčetné množství světů a galaxií ve Vesmíru, ale i Vesmírů je nekonečné množství, proto si představte jednotlivý Vesmír jako jednotlivou bytost, která obsahuje v sobě nekonečné množství galaxií a planet. Neboť co je pro jednu krvinku lidské tělo? Co je pro mikroba orgán, který napadl?
Jestli jste nás dobře sledovali, již víte, že se dostáváme k otázce mikrokosmu a makrokosmu. Zákony vývoje jsou všude stejné. Ať jde o živý organismus, pod kterým si můžete představit člověka či zvíře, nebo ať jde o to, čemu vy říkáte Vesmír. Je konečný i nekonečný. Řídí ho Nejvyšší světelná bytost, Láska sama, náš Bůh Otec. Nezáleží na tom, jaké jméno mu dáváte. Nezáleží na tom, jaké náboženství vyznáváte, ale cítíte-li lásku k bližnímu svému a lásku k Bohu, vydali jste se na světlou cestu pravdy a lásky. Stali jste se vpravdě dětmi Božími, které s ním jednou splynou ve věčné blaženosti."...
DAKUJEM Ti, Poutnik-u :)))
S Laskou, An amen-Si.
Permalink Reply by Soňa on September 21, 2008 at 10:52pm
Ahoj Ivanka,len dnes v noci som sa dostala k tejto teme,aj ked je uz marcova.Tvoj clanok na mna posobi velmi povzbudzujuco,velmi Ti dakujem za to.Prajem prijemnu noc.
přiznám že některé lidé z vesmirne-lide mi nesedí. Chápu že to jsou její názor a myšlenky, to jsou její věci. Ale fakt nepatří k mně vůbec ani nevezmu ani od druhého všechno. Vloni dělali s mnou problémy kvůli mého názoru, nechala jsem jim uklidnit a jít svoji cestu jak chce oni. Omlouvám že jsem musela psat. :-)
Věřím jenom sáma sebe, protože vím že v mně je překrásné Světylko, které jsem našla sáma a vnímám vždycky. Tak že vždycky sdělím sáma přímo se svoji Světylko, nikdy přes druhé ani jiné. Hodně miluju Matičku Zemi a živé Bytosti, jak když jsem byla mladá slečinka. :-)
Taková hvězdička "Prvotní Já" - to je v každé z nás.
Máš ho v sobě taky, časem můžeš ho klidně vnímat jak krásně a laskavě... :-)
Objimám Vás s Láskou a se vyzarující Světylka... BoFi :-)
Cítíte, že byste rádi vyjádřili vděk za vytvoření a existenci těchto stránek?
Číslo účtu Ivanky adminky najdete v jejím pokojíku,
a kontakty na další autory v příslušných pokojících jejich. DĚKUJEME!
k té teleportaci..poslední dobou si jí také hodně všímám..tedy hodně..dřív jsem si toho nevšímala vlastně vůbec:-)...např.: sledovala jsem koncert Carerasse..a hle..o pár dní později jsem ho viděla jet autem v Č.Budějovicích, když jsem stála na přec…
Srdce plná věčného světla pro vás všechny Andílci : )
Miluji tě omlouvám se odpusť mi prosím děkuji
Karle, Karle.... "...Samozřejmě bych mohl naráz všechny lidi očistit od bytostí i celou tuto planetu, také bych mohl na jednou uzdravit všechny lidi na celé planetě Zemi. ..."
Milá jmenovkyně, táž situacese mi stala asi před dvěma roky, dodnes nevím, co to znamenalo. \ležela jsem v posteli a najednou jako by mne někdo zparalyzoval, nemohla jsem křičet, pohnout ničím ani vlastně nic. \jen mé vědomí bylo v pohotovosti a já…
Krásný obrázek,můj andfěl strážce je Nathaniel a dozvěděla jsem se o něm tak,že se mi představil,pak jsem hledala na andělských stránkách a zjistila jse,že je to strážce ohně