Nova Zeme

Milí přátelé, existuje o Aštarovi&spol nějaké seriózní povídání, informace? Já nevím, co si o tom mám myslet. Mé dojmy z toho jsou zatím spíš negativní. Mému srdci není blízká myšlenka útěku z hroutící se Země kamsi na paluby lodí hvězdných flotil, záchranných to stanovišť určených pro vyvolené, jak je popisováno v katastrofických scénářích kolujících mezi vesmírnými lidmi (tj příznivcemi Aštara Šerana) ap. Zavání mi to separací. Já miluji Zemi a nebyl bych ji schopen opustit.
Šimi

Zaslat link

Odpovědět

Replies to This Discussion

Ja nikoho nehltam,proc to tak vyznelo?Jen se mi nelibi,ze jsem clenem neceho,ceho byt touto formou nechci,jen proto,ze jsem koukla na stranky.Nesnasim jakoukoli manipulaci a slovo jestirci mi moc dobre nedela.To je vsechno.

Odpovědět

Chápu že tahle představa lidí dálkově řízených z pekel je pro duchovnější a pozitivnější lidi strašná, ale už je to tak a navíc už to dloho trvat nebude, ještěři jsou vytlačováni silami světla ze všech úrovní světů pekelných a brzy vstoupí k nám na tuto zemi mezi lidi (aby se ukázala PLNOST negativního stavu, samozřejmě před příchodem ještěrů budou probíhat evakuace zařivých dušiček které si toto nezaslouží) ještěři se budou přetvařovat za to že jsou dobří a lidi je budou žrát, oni budou mít léky na spoustu lidských nemocí KTERÉ sem sami v průběhu vývoje lidstva nasadili!! bude to jeden velký podfuk, a spoustu lidí jim na to skočí......... poté nastane druhý příchod našeho Pána Ježíš Krista a každému pustí film jeho životů, dále jsem to popisovalna předchozí straně ;-) teď vám ukážu pár fotek kde jsou ještěrčí rasy ukázány (samozřejmě že ne všichni ještěři popírají boha, takže i ještěr pokud kráčí v cestě Pána Ježíše Krista žije v lásce a harmonii...)

http://www.illuminati-news.com/graphics/draco_hooded2.JPG

http://www.andele-svetla.cz/obr_bar2000/obr2213.jpg

S Láskou Zdeněk.

Odpovědět

No tak diky za vysvetleni a snad i uklidneni.Preji krasne dny plne slunce.

Odpovědět

ten první odkaz na obrázek ještěra z cizího serveru přestal před chvílí fungovat :-) není to přeci jenom podezřelé? teď už se ještěři nezamaskujou... ;-)

S Láskou v srdíčku Zdeněk....

Odpovědět

Srdečně vás zdravím, všechny co tu přispíváte...
Jsem tu "nový" a dovolil jsem si se přidat, neboť se zdá, že nebudu bit a podobně ubíjen za své názory. Víte, moje žena ted prochází takovým obdobím, řekněmě vzestupem, a já jen sleduji, tu a tam ji něco řeknu...Takže sleduji (postřehy od ženy) různá diskuzní fóra na různých serverech. Co chci říct; jsou to lidé převážně hodní, mírumilovní, cítí se jiní než masa konzumentů (energie) a chtějí - touží se podělit se svým pocitem,citem. Většinou o sobě mluvíme jako o poslech Světla, co mají zde na Zemi nějaký úkol. Také se cítíme zde v běžném denním životě třeba i sklíčeně, protože to jedovaté prostředí kolem nás nás oslabuje. Ať to je životní prostředí nebo ignorace a všechny ty nehezké vlastnosti lidí. Jsme zřejmě účelně rozeseti po kraji, tak aby naše vyzařování (Světla-informace) vyvažovalo to špatné a ostatním ukazovalo, že to jde i jinak (lépe). A tak se tu scházíme ve fórech nebo i fyzicky. Potřebujeme to. Dodá nám to sílu a radost, že nejsme sami. Krásné obětí dvou lidí je zážitek. Tak jako mladí Křesťané se schází a mají radost, že...to je jedno, protože je to jejich cesta a má svůj význam. Stejně tak jako lidé, co se schází pod pojmem vesmírní lidé na různých setkáních a přednáškách. Všichni tu plnímě nějakou úlohu, každý. Ať je Ivo Benda jakýkoli, plní si svoje.
O co nám vlastně jde? Kam směřujem? K M45 nebo jen do 5.dimenze Země? ...nebo ke Stvořiteli? A jak se tam dostanem? A kdo nám to zaručí, že se tam dostanem? Aštar? Pán Ježíš Kristus? I.Benda? Můj anděl strážný? - a kdo to vlastně je a jak vypadá? A kde bydlí, jak to tam vypadá? MĚ TO ZAJÍMÁ ! ! ! Kdo mi to řekne? Pan Vlk, Graubner, otec Martin? I.Benda? Někdo z Vás?
Hledáme pravdu, sbíráme střípky, skládáme mozaiku.Vždyť my ji známe, ale nějak si nemohu pořádně vzpomenout. Není to snadné se v tom vyznat, tolik učení a názorů.
A protože se zde mluví o vesmírných lidech, můžu seriozně přispět postřehy, moudra, co bude třeba. Četl jsem všechny (tady) příspěvky a taky jinde na serverech, aje zřejmé, že dochází k dezinformacím, hlavně od lidí, co o "tom" příliš nevědí. Doporučuji se na každou věc dívat nezaujatě a vždy s rozšířeným vědomím - připustit jiný náhled (důležité pro jakýkoli vývoj). Později se nám informace může hodit do mozaiky. Věřte. Vím, že na serveru www.vesmirni-lide.cz jsou důležité informace a hlavně pohromadě tolik materiálu, že to jinde není. Ivo Benda je tvrdě realistický a v tomto zásadový člověk. Pracuje takto s těmi informacemi, jež sděluje (nepřekrucovat) a pro "nekamaráda" se pak zdá být netykavka až negativní člověk. On se musí velmi chránit před energiemi a striktně to dělá. Lidé kolem něj (ti užším kontaktu) dělají to samé a neuvidíte je, takto pracují - informují. Forma pak příjde různým lidem samo že různě (tvrdě bez servítek-přehání nebo s přijetím-to je to pravé na co jsem čekal). A stejně jako Jirka děkuje, i já děkuji.
Aštar a spol. kdo to je? To je jednoduché - Aštar je duchovní bytost (anděl), která má na starost tuto oblast vesmíru. Ježíš je ten který jsem. A zbytek? prostudovat a dobře pochopit na to máš celý život. Ale pozor! co když je to tak jak to sdělují Vesmírní přátelé?! Můžeš si být jistý tím, co na tebe bliká v noci na nebi, co ti našeptává do ucha, srdce, 7.čakry?

Každopádně informace od vesmírných lidí mi zatím přijdou nejsrozumitelnější, nejjasnější, co mi kdo kdy nabídl. Já se v tom orientuji selským srdcem a skládám mozaiku. Já mám celkem jasno,ale je těžké tu žít.

Stále přítomný Radim

Odpovědět

Milý Radimku můžu ti s láskou sdělit,že JSI vsadil,když to takto,řeknu světsky na dobrého koně p.Bendu já už ho sleduji od jeho prvopočátku svého konání,když ještě psával do UFO magazínu všechny čísla mám ještě schované!On nás správně učil té pravé božské substanci ,lásce,tím,že se píše zdrobněle je zjemněhmotnění slova,tudíž se zároveň vytvařejí božské ctnosti srdce,které jsou na duchovní cestě ty nejdůležitějsí až pak je moudrost,kerá stejně vychází zase z lásky.Všechno je energie ale jaká?Je kolem nás spousta energii a zdají se být láskyplné,poněvadž jsou např,předstírané,poněvadž zde na zemi se to,takto dá předstírat jinde ve Stvoření by to bylo vidět!A pokud někdo je skutečně v lásce,tak ten druhý to ihned cítí to se nedá oklamat.LÁSKA JE TO NEJDULEŽITĚJŠÍ VE STVOŘENÍ ,TA SKUTEČNĚ TVOŘÍ,proto učení Pána Ježíše Krista je pro nás jediná správná cesta,protože On Lásku vyzdvihuje na výsost,JEHO CESTA JE SKUTEČNĚ,ŽIVOT,PRAVDA A LÁSKA!Uvěř v toto učení a věř,že budeš brzy doma!S láskou Blani!!!

Odpovědět

Víš Blani, často když píšu, ustupuji do pozadí, aby vynikl pohled a skryla se má zaujatost.
Iva znám osbně a je můj přítel. Každopádně Pán Ježíš Kristus je můj přítel a věřím MU.
Ahoj a díky

Odpovědět

Ano Radimku Pán Ježíš Kristus je tvůj přítel,byl a bude,protože JEHO božskou substanci más v sobě,to je JEHO dar nám pokleslým dušičkám,abychom skrze NĚJ mohli zase zpátky domů,až počítíš JEHO, skutečně ve svém srdíčku,budeš vidět své Světlo-Vědomí-božskou Podstatu,kterou skutečně JSI až HO fyzicky uvidíš to Světlo,jsi z toho venku a pak budeš pokorně postupovat dál ve své čestě,protože osvícením duchovní cesta zdaleka nekončí!Přeji krásný den a nejen ten,ať tvé ctnosti srdce se stále vyvíjejí dál a pak budeš skutečný Král!!!S láskou Blani!!!

Odpovědět

Výňatek z Kosmických Zákonů:

4. zákon:

Projevem lásky je snaha o ochranu všeho stvořeného před zánikem - přičemž bytosti vyšší mají právo způsobit zánik života bytosti nižší, bude-li tím ochráněn jejich život.......!

Odpovědět

Síly Světla nemájí útočné zbraně, nikdy na nikoho neútočí, májí zbraňe pouze obranné, na ochranu vlastního života a svých planet!

Odpovědět

Mílý kayo doporučuji přečti si Nové zjevení Pána Ježíše Krista, pak všechno pochopíš to co říká Arnápek!S láskou Blani!!!

Odpovědět

jasný jak facka Kayo!

Odpovědět

RSS

Cítíte, že byste rádi vyjádřili vděk za vytvoření a existenci těchto stránek?
Číslo účtu Ivanky adminky najdete v jejím pokojíku,
a kontakty na další autory v příslušných pokojících jejich.
DĚKUJEME!

Nejnovější aktivity

1 minute ago
Milá jmenovkyně, táž situacese mi stala asi před dvěma roky, dodnes nevím, co to znamenalo. \ležela jsem v posteli a najednou jako by mne někdo zparalyzoval, nemohla jsem křičet, pohnout ničím ani vlastně nic. \jen mé vědomí bylo v pohotovosti a já…
3 minutes ago
Krásný obrázek,můj andfěl strážce je Nathaniel a dozvěděla jsem se o něm tak,že se mi představil,pak jsem hledala na andělských stránkách a zjistila jse,že je to strážce ohně
14 minutes ago
Adrianna left a comment for Indi
17 minutes ago
Nic nie je nahoda a my to vsetko mozeme len interpretovat viac ci menej uspesne. S demografickym rozdelenim vzostup Zeme podla mna nema nic spolocne - ak sa clovek narodi v chudobe, tak si to proste potrebuje este doplnit do svojej mozaiky zazitkov,…
20 minutes ago
Strašice - záhadný dům Z informací, které jsem získal na Internetu, jsem odvodil, že anomálie v domku pana Mráčka, zejména jako je samovolné zahoření různých předmětů, mohou být vysvětleny seskupením nábojů statické elektřiny. Jedním z nábojů jsou…
20 minutes ago
Adrianna and Indi are now friends
20 minutes ago
Peknéééééé :)
23 minutes ago
tompík Já se uzdravuji, děkuji vám všem, v neděli jedu zase na ozdravný pobyt, teď mám právě dovolenou. Přeji všem štastné a veselé Vánoce. Lelahel
23 minutes ago
25 minutes ago
26 minutes ago
Wianka and David are now friends
28 minutes ago
Moc díky, bála jsem se, že je to něco špatného..:-)..možná, kdybych se tomu tak nebránila a nebála se, dověděla bych se více...jinak občas mi taky přichází na návštěvu někdo velmi milý, hladí mě po vlasech, já mám chuť schovat ho k sobě do pelíšku,…
29 minutes ago
Byl podivínský, protože narozdíl od jiných slavných nepil alcohol, neujížděl si na drogách a spol... někde se to hold muselo podepsat. Tak i tak to, co udělal pro svět se nedá zapomenout...
29 minutes ago
nechápu co s tím má co dělat 5. čakra, většina lidí nemá otevřenou ani třetí
30 minutes ago
Já jsem Májkla miloval od dob, co jsem byl ještě malý spratek - přesně se pamatuji, jak jsme byli u stryka a tetky, kdy s našima popíjeli a já seděl u strykovi nejlepší Hi-Fi věže, na uších sluchátka a poslouchal jsem Krále a ani nevím jak, ale nauč…
31 minutes ago
"...Samozřejmě bych mohl naráz všechny lidi očistit od bytostí i celou tuto planetu, také bych mohl na jednou uzdravit všechny lidi na celé planetě Zemi. ..." :)))))) to je fakt dobrej vtip :)
31 minutes ago
ta změna vědomí nebude otázka jediného večera, bude to trvat asi tak do roku 2070, ale rozhodně se to týká i Číny a Afriky. Ona ta chudoba je totiž relativní a může zmizet velice rychle jen tím, že změníme pohled na svět. Dnes jsou za bohaté považov…
43 minutes ago
a kdopak to je?
45 minutes ago
Kiwi joined Ivanka adminka's group
Potřebujete léčení, jste zraněni? Nebo někdo blízký? Pomohou vám zde nejen léčitelé, ale podpoří všichni, kdo chtějí druhým pomoci modlitbou a posíláním láskyplných a přejících myšlenek.
45 minutes ago

© 2009   Created by Ivanka adminka on Ning.   Create a Ning Network!

Badges  |  Report an Issue  |  Soukromí  |  Terms of Service