Priznam se,ze taky nevim,ale odtud asi ne,ale mam zemi rada a chci ji pomoci a ucim se mit rada lidi a prekonavat neurcite obavy z kontaktu s nimi.Jako,co ted rict vhodneho atd.hihi.
Možná spíš ta nelibost, než podvědomý odpor? V našich zemích je Kristus Aštar prezentován poněkud řekla bych nešťastně, takže první reakce lidí bývá "Coože? Co blbneš???", ale když se zkusíš v soukromí napojit na jeho vibrace, můžeš být překvapen, kdo to ve skutečnosti je!
Anebo taky ne, můžete mít nějaký vibrační nesoulad, i to se může stát :-))
No, obrázek v sobě obsahuje vidění a vibrace toho, kdo ho maloval... Já se taky neztotožňuji se všemi obrázky mistrů, prostě je vidím a cítím jinak, ale namalovat to neumím... :-(
Může tam být jenom jeden aspekt mistra, ostatní dodal malíř.
Anebo to možná je proto, že Aštar má hodně společného s Plejádami?
(Protože evidentně vnímáš, jaká je Andromeda a Arcturus, tak asi i víš, co jsou zač Plejáďané :-)))
Jinak nech Aštara i vesmírné lidi žít a sleduj cestu svých vibrací! :-)
Cítíte, že byste rádi vyjádřili vděk za vytvoření a existenci těchto stránek?
Číslo účtu Ivanky adminky najdete v jejím pokojíku,
a kontakty na další autory v příslušných pokojících jejich. DĚKUJEME!
Srdce plná věčného světla pro vás všechny Andílci : )
Miluji tě omlouvám se odpusť mi prosím děkuji
Karle, Karle.... "...Samozřejmě bych mohl naráz všechny lidi očistit od bytostí i celou tuto planetu, také bych mohl na jednou uzdravit všechny lidi na celé planetě Zemi. ..."
Milá jmenovkyně, táž situacese mi stala asi před dvěma roky, dodnes nevím, co to znamenalo. \ležela jsem v posteli a najednou jako by mne někdo zparalyzoval, nemohla jsem křičet, pohnout ničím ani vlastně nic. \jen mé vědomí bylo v pohotovosti a já…
Krásný obrázek,můj andfěl strážce je Nathaniel a dozvěděla jsem se o něm tak,že se mi představil,pak jsem hledala na andělských stránkách a zjistila jse,že je to strážce ohně
Nic nie je nahoda a my to vsetko mozeme len interpretovat viac ci menej uspesne. S demografickym rozdelenim vzostup Zeme podla mna nema nic spolocne - ak sa clovek narodi v chudobe, tak si to proste potrebuje este doplnit do svojej mozaiky zazitkov,…
Strašice - záhadný dům
Z informací, které jsem získal na Internetu, jsem odvodil, že anomálie v domku pana Mráčka, zejména jako je samovolné zahoření různých předmětů, mohou být vysvětleny seskupením nábojů statické elektřiny.
Jedním z nábojů jsou…