Zdravím všechny...jsem z Příbrami...dívala jsem se na skupiny a Středočeši tu žádnou svou nemají...jsou tu nějací??? A jestli ano, chtějí se scházet nebo založit skupinku? Ozvěte se!!..Díky...:-)
Jo? Já nevím, to mě nenapadlo..asi ano, když je Praha kousek, myslela jsem, že je Praha zvlášť...jak bývá rozdělení...všechny kraje i středočeský kraj a Praha je solo......:-(..
Cítíte, že byste rádi vyjádřili vděk za vytvoření a existenci těchto stránek?
Číslo účtu Ivanky adminky najdete v jejím pokojíku,
a kontakty na další autory v příslušných pokojících jejich. DĚKUJEME!
k té teleportaci..poslední dobou si jí také hodně všímám..tedy hodně..dřív jsem si toho nevšímala vlastně vůbec:-)...např.: sledovala jsem koncert Carerasse..a hle..o pár dní později jsem ho viděla jet autem v Č.Budějovicích, když jsem stála na přec…
Srdce plná věčného světla pro vás všechny Andílci : )
Miluji tě omlouvám se odpusť mi prosím děkuji
Karle, Karle.... "...Samozřejmě bych mohl naráz všechny lidi očistit od bytostí i celou tuto planetu, také bych mohl na jednou uzdravit všechny lidi na celé planetě Zemi. ..."
Milá jmenovkyně, táž situacese mi stala asi před dvěma roky, dodnes nevím, co to znamenalo. \ležela jsem v posteli a najednou jako by mne někdo zparalyzoval, nemohla jsem křičet, pohnout ničím ani vlastně nic. \jen mé vědomí bylo v pohotovosti a já…
Krásný obrázek,můj andfěl strážce je Nathaniel a dozvěděla jsem se o něm tak,že se mi představil,pak jsem hledala na andělských stránkách a zjistila jse,že je to strážce ohně